Vyhovuje mi dodávka tovaru na adresu domov
- Rýchle doručenie. Kvalitný tovar.
- Rychka dodavka. Bez problemov.
Neviem o nevyhode.
- Telefón rok vypnutý,na emaily nereaguju
Telefonický kontakt má vypnutý už rok a na stránke že dočasne,na emaily nereagujú,posielal som reklamáciu pred mesiacom a po týždni mi napísali že majú na to mesiac od toho času nereagujú na emaily takže ani tovar ani peniaze.
NEODPORUCAM TENTO OBCHOD SU SI VEDOMI ZE SU DALEKO.Pri prijatí reklamácie žiadne potvrdenie a číslo reklamácie.
Predávajú nekvalitný tovar a zavádzajú v popise.Reakcia obchodu ARMODD.SK
děkujeme za Vaši recenzi.
Evidujeme od Vás nespočet e-mailů, které jsou zcela zbytečné. Již několikrát jsme Vám odpověděli, že se reklamací zabýváme a na vyřízení reklamace máme ze zákona 30 dní. Mějte tedy trpělivost, jakmile bude reklamace vyřízená, budeme Vás kontaktovat.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
- Rýchle dodanie. Prehľadný obchod. Všetko prebehlo bez problemov
- Super
- Zrozumiteľný opis produktu
Prehľadný obchod s rýchlou reakciou.
- Hodinky mi nemerajú správne športové aktivity
Reakcia obchodu ARMODD.SK
děkujeme za Vaši recenzi.
Veškerá měření jsou pouze orientační. Nelze naměřené hodnoty srovnávat s certifikovanými lékařskými zařízeními ani profesionálním sport-testerem. K tomuto účelu doporučuji zakoupit certifikovaný přístroj.
Veškerá měření jsou závislá na algoritmu naměřeném na základě otřesového a světelného čidla a na datech uvedených v aplikaci a v profilu. Pro co nejpřesnější informace tedy doporučujeme vyplnit si profil (váha, výška, věk).
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
- Kvalita tovaru a rýchle dodanie.
Objednala som si hodinky a aj ochranne sklo na hodinky. Umelohmotna krabička bola prasknuta a balik, ktory prišiel bol mierne stlačeny. Treba porozmyšlat nad buď pevnejšou krabicou alebo jemnejší tovar obalit ešte do ochrannej folie.
- Veľmi rýchle dodanie
- Kvalitné a krasne hodinky
- Rýchlosť dodania
Rýchle doručenie. Pekne zabalené. Všetko došlo v poriadku. Môžem len odporúčať.
Rýchle dodanie
Zásielka bola doručená spoľahlivo. Nebol žiadny problém zmeniť formu úhrady za objednaný tovar.
vyborný obchod,rychlé doručenie.
- Rýchle doručenie.
- Nie je
Ďakujem, všetko v poriadku.