- Tovar som vrátila v lehote 14 dní bez udania dôvodu, peniaze mi však neboli doteraz vrátené, aj keď už uplynula lehota
- Nezodpovedajú na mail
Objednala som teplovzdušnú fritezu, tovar som ale vrátila v lehote 14 dní bez udania dôvodu. Vypýtali si číslo účtu a napísali, že peniaze budú pripísané na účet do 14 dní. Prešlo už 22 dní a peniaze stále neprišli. Neodpisujú na maily, veľmi ma to nahnevalo. Obchod neodporúčam, dúfam, že mi peniaze vrátia lebo to nie je 1€. Veľmi som sklamaná.
- Obchod nemá te.číslo a na email neodpovedá.
Odporúčam si objednať tovar inde.
- Nedodanie tovaru
Z nedostatku objednaného tovaru na sklade
- možno v niečom cena
- otrasná komunikacia
- zmena podmienok doručenia bez riadneho vysvetlenie
- objednaný tovar v pondelok, v piatok ešte neodoslaný
ak sa niekomu nechce niečo robiť nech to radšej nerobí
- Komunikácia a doba dodania
Doteraz som okrem automatickej odpovede nedostal ziadnu spravu,co sa deje s mojou objednavkoy.Tovar je zaplateny
- Výhoda bola cena tovaru
- Nedoručenie
- Komunikácia 0
- Žiadny telefonický kontakt
- Absolútne nespoľahlivý obchod
Nechápem prečo heureka nezablokuje tento obchod aby si už ani neškrtol píšem volám odozva nula telefón vypnutý mám šťastie že tovar bol objednaný na dobierku no aj tak to človeka štve že objedná čaká spolieha sa že keď niečo potrebuje to príde a nič dnes sa už bohužiaľ nikomu veriť nedá ... Objednávka nedorazila ani po 6 dňoch a zrušiť sa to nedá a už aj keby to dorazí nemám záujem o takúto spoluprácu.
- Na stránke majú napísané, rýchle doručenie zdarma, posuďte sami aké rýchle je toto doručenie. Objednané a zaplatené dňa 29.1. dnes 5.2. tovar nedoručený
- Písal som na [email protected] odpovede som sa nedočkal
- Našiel som [email protected] idem tam pisať ak neodpišu čaka ma len kontaktovať obchodnú inšpekciu.
- Obchod bez telefónneho kontaktu
- Vyčerpáva má takýto obchod bez spätnej väzby.
Ak chcete mať podobne problémy, určite ,,objednajte,,
- dorucili uplne iny tovar ako bol objednany
- uznali chybu, vratit ho mam na vlastne naklady
- po 16 dnoch od prevzatia tovaru spat stale neposlali peniaze
- komunikacia len cez reklamacny email
- nezverejnene telefonne cislo
- ked zistili, ze pozadovany tovar nevedia dodat za cenu, kt. mali na webe (som 2x pisal ci plati), tak objednavku radsej zrusili
- cele zle, tu V ZIADNOM PRIPADE NENAKIPOVAT
Mizerna komunikacia, nulova ustretovost, zavadzanie klienta, peniaze nevratili ani na 16. den od vratenia tovaru. Nechapem, ako takyto shop moze v dnesnych casoch prezivat
- Ceny
- Doprava zdarma
- Dodacia doba
- Kuriérska spoločnosť nevedela tovar doručiť, chýbala doručovania adresa
Ak obchod napíše poznámku "ihneď po úspešnom vykonaní platby budeme expedovat" malo by to byť záväzné.
Na doručenie tovaru čakám 8 dní a tovar stále nemám.
Snáď tovar dorazí v poriadku... -
- Pred viac ako 5 dňami som obj a uhradila obj. Doteraz som nedostala žiadne informácie o zásielke. Písala som aj email so žiadosťou o informácie o stave obj - bez odpovede.
- nekomunikuju
- tovar uvadzaju ze je skladom aj ked nieje na ich sklade
- nemaju uvedeny telefonny kontakt na stranke
- uvadzam cislo z google ak niekomu pomoze +420 212 249 660
- posobi nedoverihodne
- Tovar medodany. Termin dodania neoznameny.
- Neodporúčam, sú to podvodníci, absolútne nekontaktuju zákazníkov,už som im 2 x písala mail. Tovar je zaplatený a nic....Som sklamnaná z toho, že takýto obchod heureka ponúka.
- Nulova komunikacia
Dotazník spokojnosti dorazil skôr, ako tovar. Po 10dňoch od objednávky na tovar skladom, ktorý podľa informácie na webovej stránke odosiela obchod ihneď, som zisťovala, kde môj tovar je. Získané info, že dnes (po 10dňoch) bol skladový tovar odovzdaný prepravcovi a bude doručený za 2dni ma nepotešilo.
- Posielajú zavádzajúce maily a priamo na stránke , keď sa dotazujete na svoju objednávku tak klamu, následne vôbec nereagujú….
- Veci, ktoré udávajú že majú na sklade reálne nemajú a budú vás naťahovať týždeň kým vám to oznámia
- Žiadne telefónne číslo, kde by si mohol človek overiť stav objednávky alebo sa sťažovať
Obchod nekomunikuje, nemajú veci skladom. Zavádzajú
- Tovar vrátený bez udania dôvodu v 14 dennej lehote, problém s vrátením peňazí, obchod nekomunikuje. Neodporúčam nákup v tomto obchode
dodacia doba nonsens, ceny vysoke...