som spokojná so všetkým
- Super obchod,vrelo odporúčam
Rýchle vybavenie, rýchle doručenie,len odporúčam.
- Vyššia cena, ako konkurencia.
Uvítal by som, ako zákazník, ktorý opakovane nakupuje u Vás vernostnú zľavu. Už nie som jednorázový MO zákazník, ale veľkoobchodný, lebo nakupujem opakovane. No ceny mám MO. Tiež by ma zaujímal doklad o Vašom nákupe, respektíve pôvode tovaru, nie o Vašich nákupných cenách. Veľa chovateľov začalo kupovať krmivo Delli v Nemecku, pretože sa šíria správy, že Delli kúpené v SL E Schopoch je tovar z PL, ktorý sa tam mieša a prebaľuje s lacnejším poľským krmivom. I ja preto uvažujem o zmene nákupu. Keď platím za kvalitu, chcem mať istotu, že ju i dostávam. S pozdravom P. Šefránik.
- rýchle doručenie
spoľahlivý, rýchly
- Rychlost
- Ochota a ústretovosť
- rýchle vybavenie objednávky
- Zaujímavý sortiment za rozumné ceny.
- Rýchle doručenie, odporúčam obchod i keď som musela oblecko vrátiť, keďže bolo malé pre nás, ale veľmi prekvapujúci príjemný postup a prístup aj pri vybavení vrátenia tovaru a vrátenia peňazí na účet,, oblecko by sme si určite nechali, ak by nám sedelo
- Nemám žiadnu
Som spokojný.
Ochotný personál
- Vynikajúci prístup k zákaznikovi
- vsetko ako sa patri na i obchod
Veľký výber produktov. Pri vybavovaní objednávky, majiteľ zistil, že jeden produkt je poškodený, tak ma telefonicky informoval a ponúkol mi náhradný. Veľmi si cením takýto prístup. Vrelo do poručujem.
- velky vyber krmiva
- prijatelne ceny
- rychle dodanie
- Donesú objednaný tovar na burzu do Nitry
Ochotný a znalí problematiky chovu
s obchodom vždy dobré skúsenosti
Rýchle vybavenie a doručenie. Objednávam pravidelne bez obilné krmivo pre králičky, keďže majú lepšiu cenu než väčšina e-shopov.
- Rýchlosť
Rýchle doručenie