Nebol to moj prvy ani posledny nakup a zatial som maximalne spokojny s obchodom aj dodanim tovaru.
- Rýchle doručenie dobrá komunikácia
- Všetko perfektné.
- Super kvalita.
- Nekomunikujú
- Xenónové svetlo došlo poškodené zbytočná reklamácia
- Neodporúčam na základe môjho nákupu
- Veľká neochota
Všetko funguje žiadnu chybu palubovka nehlási. Vyzerá veľmi dobre a dúfam že to aj vydrží nejaký ten čas za tých 500 Eura!
Objednal som listy na naraznik. Som spokojny, su kvalitne. Spokojnosť plnou mierou., postup vybavovani aj reklamacii nad limit.
nemam skusenost
- Super zabalené a rýchle dodanie...
- Tovar je v poriadku všetko presne sedleo
- Dodávateľ absolútne neprejavil záujem o svojho zákazníka, neodpovedal na maily ohľadom stavu a doručenia objednávky.
Neviem ake su vyhody, ci nevyhody. Moja spokojnost spociva predovsetkym rychlym dorucenim a bez akychkolvek komplikacii.
- Spokojný
- Ochota
- Naraznik pekne sadol
- Komunikacia
- Dodanie 2 týždne
Reakcia obchodu AngelEyes.sk
Dobrý deň, ďakujeme za nákup v našom obchode a sme radi, že ste boli s tovarom spokojný.
- rýchlosť
Reakcia obchodu AngelEyes.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
- Výhoda
Reakcia obchodu AngelEyes.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojný.
Angeleyes.sk -
Tovar objednaný na presné vybraté auto nesedí (neoasuje)
- Že spojenie
Predávajú poškodený tovar a tvrdia že je v poriadku,zle balenie.Po kontaktovaní o kvalite tovaru a vrátení peňazí nervozita zo strany predajcu že je určite tovar v poriadku.
Zadná lišta na nárazník krivá ako luk a aj hupacka.Reakcia obchodu AngelEyes.sk
Dobrý deň, neviem, či ste omylom nehodnotili iný obchod. Od Vás sme predsa lištu vyzdvihovali a vracali Vám ihneď peniaze z dôvodu nekompatibility vozidla. Lišta od Vás bola nová v originál balení a ďalej predaná.
Tím Angeleyes.sk -
- boli prijemne predavacky super a rychlo ma vybavili
- Skvelá komunikácia
- Rýchlosť dodania
- Skvelo a bezpečne zabalené
Tovar prisiel v úplne perfektnou stave. Komunikácia ohľadom objednávky bola skvelá.
obchod hondotim na jednotku, tovar bol expedovany hadam do pol hodiny od ojednania..horsiu skusenost mam uz so samotnym tovarom, ktory nepasuje tak ako original a clovek musi ro it rozne upravy aby dostal predmet tam kde ma byt ..co pri 170eur nakupe za polozku zase az tak necakate