- Čiastočne otvorený obal zakúpeného tovaru
Reakcia obchodu Amkotoys
Dobrý deň, mrzí nás, že došlo k nedorozumeniu. Poškodenie obalu mohlo byť spôsobené pri preprave a bolo potrebné situáciu riešiť pri prevzatí balíka. My odosielame tovar nepoškodený a riadne zabalený. Ďakujeme za pochopenie
Tovar vobec nedorazil a my mame ist na dovolenku a ani nijaky mail
Reakcia obchodu Amkotoys
mrzí nás, že sme nemohli vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti. Zároveň žiaľ musíme konštatovať, že hodnotenie nepokladáme za oprávnené, pretože dodacia doba, ktorú sme Vám avizovali hneď po prijatí objednávky, ešte neuplynula. Ak Vám dodacia doba nevyhovovala, mali ste možnosť objednávku stornovať. Komunikácia z našej strany bola dostatočná – informovali sme Vás o prijatí objednávky, dodacej dobe a ďalej by sme Vás boli informovali o odoslaní zásielky. Nevidíme dôvod posielať v čase plynutia dodacej doby ďalšie správy. Ďakujeme za Vaše pochopenie. -
- Rychlost
- Pekný tovar
- My sme maximálne spokojný, s kvalitou, dizajnom plaviek, klobúkov, šiltoviek s ochranným faktorom 50. Môžem len odporučiť!
- Praktické a kvalitné produkty
- Rychlost dodania
- Veľká ochota
- Relativne rychle dodanie, aj ked nebol tovar na sklade.
- Kvalitne vyrobky za dobru cenu.
- Neaktualizovane udaje o dostupnosti tovaru na stranke.
Reakcia obchodu Amkotoys
Ďakujeme za Vaše hodnotenie,teší nás Vaša spokojnosť. Dostupnosť tovaru sa aktualizuje automaticky v určitých niekoľkominútových intervaloch. Môže sa stať, že zákazník objedná tovar práve v čase medzi týmito intervalmi, ako sa to stalo aj Vám. IHNEĎ sme Vás ale informovali o správnom údaji týkajúceho sa dostupnosti - objednávku ste odoslali o 00.50 hod a o 7.40 sme Vám hneď poslali odpoveď. Teší nás, že tovar, napriek tomu, že nebol skladom a avizovaná dodacia doba bola 7-10 dní, Vám bol odoslaný už o 4 dni. . Ďakujeme za pochopenie.
- prehľadný obchod
- veľký výber tovaru
- rýchle doručenie
nemá
Rýchlosť, spoľahlivosť...
- Kvalitny tovar za primerane ceny
- Prehladny eshop
- Skvela informovanost, komunikacia o cakacej dobe a pod.
Som spokojna s tymto eshopom. Bol to moj prvy nakup. Rada sa tu opat vratim.
- Super rýchlo vybavená objednávka
- pančušky úplne podľa predstáv
- veľmi rýchle dorucenie
- Tovar zodpovedá popisu a fotkám na stránke bu
rýchle doručenie, pekný tovar.
- Rychle a promptne vybavenie! Dakujem
- kvalitný výrobok za oveľa nižšiu cenu oproti iným eshopom
- rýchle doručenie
Odporúčam všetkým, ktorí chcú kúpiť kvalitný výrobok za nízku cenu a s rýchlym dodaním.
- To
- Výhodou je to ,že mi to významne ušetrí čas
- RYCHLOST, PRESNOST, KVALITA
- Nis su
- Krásne vecí.dobra komunikácia pri reklamacii.