Tovar stále nedorazil .
Dopísať sa či dovolať 0 bodov .
Neodporúčam . -
Tovar neboli schopní dorucit ani do 15 dní. Totalna neschopnost, to uz aj z Ciny Vam dojde skor tovar, ako z tohto obchodu.
- nefunkčné kontatkné údaje, slabá až žiadna komunikácia a informovanosť ohľadom tovaru
- nekonečná čakacia doba na tovar ktory mal byť skladom
29.4.2024 som si objednávala tovar, ktorý bol uvedený ako tovar skladom. Objednávala som ešte pre istotu v predstihu pre syna na výlet. Do dnešhého dna mi nebol doručený (24dní). Nakolko mail ktorý majú uvedený na stránke je nefunkčný, volala som na t.č. Ozvala sa pani, ktorá tvrdila ze s obchodom nema nič a poslala mi čislo na majitela obchodu. Ten mi nezdvíhal a neskor odpisal na sms že sa ospravedlnuje a tovar preda kurierovi. Presli dalsie 4dni a stale čakam....Neodporúčam nakupovať ked chce nieko tovar rýchlo...Nezaskodilo keby sa zamestnanci naučili komunikácii so zákazníkmi a tiez opravili chyby na stránke...Človek by nemusel pisat takéto recenzie keby z ich strany bola ochota riešit situáciu, komunikoval a informoval o stave objednávky ...
Niesom spokojná s tým že ešte balík nedorazil,boli tam veci co som potrebovala súrne a už som sa musela zariadiť inak. Objednávku už neprevezmem
- Obchod ma v ponuke plastenku, ktoru som potrebovala
- - dlha dodacia doba, cakala som 2 tyzdne. Cakala by som aspon nejake upozornenie vopred na dlhsiu cakaciu dobu no nic take nebolo.
- - uvedeny email nefunkcny a uvedene cislo je neviem koho ale informacie tykajuce sa objednavok na nom neposkytuju
- - celkovo zla komunikacia zo strany obchodu. Ked som sa konecne dostala k telefonnemu cislu, kde som sa mohla spytat na objednavku, tak ma dotycny pan zrusil a poslal sms, ze zavola no nezavolal.
Tovar dosiel v poriadku ale dodacia doba je neumerne dlha a komunikacia obtiazna. Ak potrebujete tovar co najskor, tak urcite neodporucam.
Tovar mi ešte mi neprišiel
Tak ako mám hodnotit. Keď raz príde tak budem hodnotiť. -
Komplikovaná komunikácia dlha doba doručenie
- pestrý sortiment
Žiaľ, nemám dobrú skúsenosť s obchodom. Tovar síce prišiel pekný, ale keď som potrebovala niečo vrátiť (topánky do vody, ktoré boli priveľké), balíček sa mi vrátil s tým, že si ho adresát na pošte neprevzal. Podotýkam, že som tovar odoslala riadne s faktúrou do 15 dní od doručenia. Keď som to chcela vyriešiť s obchodom, prišiel mi milý ospravedlňujúci email od pána Murína, konateľa spoločnosti, o tom, že mi napíše inštrukcie, ako im mám nevyhovujúci tovar vrátiť a že peniažky mi pošle na účet, ale do dnešného dňa, čo je už pár týždňov, mi neprišli ani peniaze, ani ďalšia reakcia na moje následné emaily. Takže za mňa už nikdy viac tento obchod. Neseriózny prístup. Neodporúčam.
- Som spokojná
Nemám čo vytknúť
Veľmi milý a ochotný personál
- Maximalne spokojna, rychle dorucenie tovaru, pani ktora mala na starosti moju objednavku mi volala koli zmene objednavky, cize velka ustretovost a tovar hned na druhy den dosiel. Za mna velka spokojnost.
Všetko bolo OK.
- Výborná komunikácia s predajcom
- Ústretovosť predajcu
- Kvalitný tovar
1 ks objednaneho tovaru nebol na sklade, inac som spokojna s tovarom, aj s komunikaciou
- Rychle dodanie, prehladne objednavanie, krasne vecicky.
- dobrý výber produktov
- dobrá a rýchla komunikácia
- rýchle dodanie
- pri niektorých produktoch by to chelo trochu detailnejší popis, hlavne rozmery a iné
Dobrý výber produktov, dobrá komunikácia a rýchle dodanie, tovar prišiel 2-3 dni po zrealizovaní uhrady. Jediná vec objednal som aj termoobal na flašu v svetlohnedej farbe a prišiel modrý. Ale to zas pre mňa nie je veľký problém.
Spokojnosť
- Super komunikacia
- rýchle vybavenie objednávky, kvalitný tovar
- rýchle vybavenie objednávky, kvalitný tovar
rýchle vybavenie objednávky, kvalitný tovar