Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Skvelý výber
    • Prehľadný eshop
    • Množstvo informácií o produktoch
    • Informovanosť o stave objednávky
    • Super cena a kvalita

S nákupom v tomto obchode som nadmieru spokojná. Pani, ktorá nám tovar odovzdávala bola neskutočne milá a ochotná pomôcť a poradiť. A k nákupu sme ešte dostali nejaké darčeky. Určite tu odporúčam nakupovať.

• Výhoda pohodlné nakupovanie z domu

Veľmi dobré jednanie,super komunikácia,menili sme objednávku,kým sme dospeli k tomu ako to chceme,trpezlivi s nami komunikovali,našim požiadavkám bolo na 100 percent vyhovené.

• Krásne vyzerajúca postieľka
    • Tešíme sa z nej veľmi

Kvalita,spokojnosť,rychlosť

• Rýchle dodanie

Som veľmi spokojná, rýchle doručenie, súprava do postieľky vyzerá kvalitné uvidíme po používaní a praní.

• Super komunikácia pri preberaní, milý prístup
    • Ochota prispôsobiť sa času kedy sme si pre tovar mohli prísť
    • Aj maly problém čo sa vyskytol s faktúrou sme mali vyriešený jedným telefonátom
    • S tovarom sme spokojní
    • Web stránka by si zaslúžila vynoviť :) neodoslala mi časť komentáru, chyba platba kartou, zle zarátava poštovné pri osobnom odbere, ale to všetko sa dalo vyriešiť úplne bez problémov vďaka dobrej komunikácii s obchodom

• Obchod na Slovensku s dobrým zákazníckym servisom
    • Možnosť vyzdvihnúť si tovar osobným odberom

• Velmi rychle vybavenie objednavky.Postielka aj prislusenstvo velmi dobra kvalita.Mozem len odporucit!

• Rýchle dodanie, komunikácia výborná, ceny dobré, kvalita výrobkov dobrá

Nebol dodaný kompletný tovar, chýbali niektoré veci

Reakcia obchodu AMAL

Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste si doručený tovar prekontrolovali podľa textu inzerátu, kde je presný rozpis položiek z objednávky. Podľa toho Vám boli veci zabalené a odoslané. V prípade nejasností nás neváhajte kontaktovať. AMAL sk

• 100% spokojnosť
    • rýchle dodanie

• Tovar bol doručený rýchlo, aj keď bolo písané 5 - 10 dní, mali sme ho doma na 4. deň.

• Rýchlosť
    • Veľký výber
    • Kvalitné výrobky
    • 100% bavlna
    • Super cena

Určite odporúčam obchodík. Bola som veľmi spokojná, objednala som ešte jednu zavinovačku, ako darček.

• Veľmi rýchle dodanie a kvalitný tovar

Uzastny pristup pani predavajucej na telefone... Krasna postielka a prislusenstvo knej ❤️

• Kvalitná latka, krásne šité
    • Prijateľná cena
    • Platobná metóda mi chyba online kartou.

Samotnemu obchodu nie je co vytknut, problem vsak bola doprava. Zasielka prisla poskodena, reklamacia u slov. posty bol narocny proces, nakoniec to vsak dopadlo relativne dobre.

Špičková kvalita, rýchle dodanie, maximálna spokojnosť! :-) Vecičky sú prekrásne! :-)