- Na stránke bol produkt dostupný (niekoľko kusov)a po pár dňoch mi napísali, že produkt nemajú a vrátia mi peniaze
- Faktúru so stornom platby poslali no peniaze nie
Reakcia obchodu Alinko.sk
Dobrý deň, mrzí nás to že peniaze Vám neboli ihneď poslané keďže máme nejaké postupy vo firme.
Mrzí nás táto vaša negatívna skúsenosť, zapracujeme na tomto našom nedostatku.
s pozdravom Alinko.sk -
- reakcia (odpoveď) až po dlhšom čase, že material nemajú (ale na ich stranke je stale 5 ks v sklade :-( )
tovar, ktorý uvadzajú na sklade pravdepodobne nemajú a aj keď mi oznamili že ho dlhodobo nemajú tak to na ich stranke nezmenili ... zavadzanie kupujúcich ... už som to mohol mať davno objednané z Aliexpresuu ....
ale som rád za ich odpoveď ... "že chápu moju flustráciu...." ale ja nechapem potom ich prístup ....Reakcia obchodu Alinko.sk
Ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Je nám veľmi ľúto, že Vaša skúsenosť s naším e-shopom nesplnila Vaše očakávania. Oceňujeme, že ste nás upozornili na tento problém.
Chceme sa Vám ospravedlniť za oneskorenú reakciu a za situáciu, ktorá nastala s dostupnosťou tovaru. Náš tím momentálne pracuje na tom, aby sa takéto situácie v budúcnosti neopakovali. Vážime si Váš čas a Vaše podnety nám pomáhajú zlepšovať naše služby.
Chápeme Vašu frustráciu a mrzí nás, že sme vo Vašom prípade nedokázali splniť naše štandardy. Pracujeme na tom, aby informácie o dostupnosti tovaru na našej stránke boli vždy aktuálne a aby naši zákazníci mali čo najlepší zážitok z nakupovania.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám s čímkoľvek pomôžeme.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a dúfame, že nám dáte v budúcnosti ďalšiu šancu napraviť Váš dojem.
S pozdravom, -
- Mal dorazut do 29.12 ešte nedorazil a je 5.1 už mi je nanič malo to byt k narodkam
Reakcia obchodu Alinko.sk
Dobrý deň, ďakujeme pekne za recenziu. Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť ale hneď po objednaní sme Vás kontaktovali telefonicky a objednávku sme stornovali keďže daný produkt sa už dopredal.
- Rýchle dodanie a komunikácia
- Prišiel mi poškodený tovar
Reakcia obchodu Alinko.sk
Dobrý deň p. Martin. Mrzí nás že Vám došiel rebrík poškodený, dali ste vedieť o tomto probléme našim kolegom z reklamačného? Rebrík sa pravdepodobne poškodil pri preprave keďže pri odosielaní opticky prezeráme každý jeden produkt.
- komunikacia
- poskodene kamery
Objednanu kameru , objednavku mi zrusili z dovodu poskodenej kamery. Vybral som si nahradnu, iny typ kaamery, ta bola zrusena tiez. Bola poskodena aj ta druha.
Reakcia obchodu Alinko.sk
Dobrý deň Alex, mrzí nás vaša negatívna skúsenosť. Z obidvoch kamier čo ste si objednali boli posledné kusy a oba boli poškodené.
- Žiadna
- Taška na hoverboard mi prišla špinavá a predávajúci problém neriešil , nakoľko je to darček pod stromček pre dcéru tak ma to mrzí ešte viac ! Platila som za to cez 200€ a došla mi špinavá znehodnotená taška ! Vraj majú takéto špinavé tašky všetky a že si to mám vyčistiť a keď to nepôjde mám sa ozvať a nejako vyriešime problém len toľko mi bolo povedané a ďalej to ,, pán" neriešil ani keď som mu písala e-mail že to vyčistiť skutočne nejde viac sa neozval ! HANBA !!!
Neodporúčam kupovať z tejto stránky nakoľko nie sú schopný riešiť problém keď nejaký vznikne !!! Prišli by vám znehodnotené veci a nič by ste nepotešili tak ako ja ...
Reakcia obchodu Alinko.sk
Ďakujeme pekne za recenziu, je nám ľúto že máte takúto zlú skúsenosť.
Tašky ktoré dodávame k hoverboardom zadarmo nie sú špinavé, ale je to odtlačok od polystyrénovej výplne ktorá chráni hoverboard pred poškodením, čo sa dá v prípade potreby jemne očistiť vlhkou utierkou. Pre udržanie dobrých vzťahov sme Vám poslali novú čistú tašku, aby bola zaručená radosť z darčeku pod stromček. V prípade, že ani tá sa Vám nebude páčiť tak nám to môžete vrátiť (aj keď je to už viac ako 14 dní) a vrátime Vám peniaze.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za Vašu zlú skúsenosť s nákupom na našom e-shope.