Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Som s vybavením obj spokojna
    • Ako upokojujúci prostriedok spokojnost

Rýchly, seriózny

• Seriózny prístup k zákazníkovi, rýchle vybavenie

ústretovosť, a rýchlosť dodania

rýchle vybavenie

Super komunikácia aj dodaný tovar

spokojnosť, rýchle dodanie

• Na letáku vypísané Poštovné zdarma, a keď už mám v košíku objednávku, platí sa za poštovné inak povedané ako paušálne náklady ...

Reakcia obchodu Alfa Medical Team

Veľmi sa Vám ospravedlňujeme za našu chybu a tiež ďakujeme za upozornenie. Na dopravu zdarma má skutočne nárok každý zákazník ktorý použije kupón, avšak po aktualizácii pluginu na našej stránke táto možnosť prestala fungovať. Po Vašom upozornení sme chybu okamžite opravili. Kolegyňa sa Vám čoskoro ozve a zjedná nápravu.

• Dobrá cena.

Tovar mi bol doručený vo veľmi pokrčenom obale a v škatuli ktorá mala potrhané a ošúchané všetky rohy. Vyzeralo to tak ako by to nebolo nové, v obchode by som si to v tejto podobe určite nekúpila. Verím že výživový doplnok bude kvalitný a účinný.
    Evita

Reakcia obchodu Alfa Medical Team

Vážená pani Evita, je nám veľmi ľúto Vašej negatívnej skúsenosti s nákupom. Malé zásielky balíme do obálok s bublinkovou fóliou vo vnútri, väčšie do vystlaných kartónových krabíc. Robíme všetko pre to aby zásielky odchádzali v 100% stave, avšak nevieme zaručiť akým spôsobom s nimi narába Slovenská pošta. Veríme, že budete spokojná aspoň s tovarom.
    Prajeme Vám pekný deň.

• Rýchle vybavenie a doručenie objednávky

• spokojnosť

• S ponukou obchodu som spokojná

Obchod neodporucam cakanie neskutocne keby sa neozvete o tovar ako zakaznik maju peniaze a vy tovar nie :-(viac tu urcite nenakupujem zatial najhorsi obchod

Reakcia obchodu Alfa Medical Team

Vážená pani Radka, ďakujeme za Váš nákup a mrzí nás Vaša nespokojnosť. Vašu objednávku sme obdržali 15.1.2019 a platbu 17.1.2019. Následne bola Vaša objednávka 22.1.2019 odovzdaná Slovenskej pošte, čo v prípade Vášho záujmu vieme doložiť podacím lístkom.