- Informovanie zákazníka a stave objednavky
- Pomerne rýchle dodanie
- Príjemný a ústretový kurier
Trošku dlhšie dodanie ale mikiny sú super.
Po recenziách som sa celkom zľakla , faktom je , že tovar vždy beriem na dobierku , takze ak by neprišiel tak by som o nič neprišla. Tovar , ale prišiel , trosku dlhšie to trvá 12 dni , ale o tom som vedela už pri objednávke , takze na to sa sťažovať nedá . Tovar prišiel v dobrej kvalite , tak ako som očakávala.
- Obchodu nemám čo vytknúť, len malú drobnosť pri triedení veľkosti je nutné označiť viac tých istých veľkostí (napríklad: 40 (M), 12, M, atď. Je to nepraktické.
- Výborné ceny, poštovné zadarmo, zľavy. Určite objednám aj nabudúce.
- Doručenie, tak ako bolo uvedené v popise.
Som spokojna :-) rychle jednanie
- Velmi velka spokojnost navyše ušetriťe na postovnom
Trochu viac čakania ale to je v poriadku.neponahlalo to.
- Tovar je super, len dodacia doba je dva tyzdne
Bunda ktoru som si objednala je krasna, presne taka ista ako na obrazku. Cena 32eur z povodnych 105.
Velmi som spokojna.
Kvalitna bunda.
Trochu dlhsie som cakala dodanie. -
- Tovar v požadovanej kvalite
- Najnižšia cena pomedzi SK stránok
- Poštovné zdarma
- Klamlivá reklama hovoriaca o konci akcie o pár hodín (dnes už bežná prax vo viacerých e-shopoch)
- O niečo dlhšia doba dodania ako uvádzal predávajúci (cca 15 dní, 7-12 dní uvádzaných)
Po uskutočnení objednávky som si prečítal recenzie na tento obchod a rozmýšľal som, že objednávku ihneď stornujem, nakoľko bolo veľa negatívnych recenzií typu - nedodaný tovar nevratené peniaze, tovar dodaný v nízkej kvalite a podobne. Keďže som si však zadal platbu na dobierku tak som si povedal, že nič rušiť nebudem a dám obchodu šancu. Tovar mi prišiel o niečo neskôr ako predávajúci uvádzal na stránke, ale prišiel. Bol v požadovanej kvalite - nešlo o "fejk". Faktúru mi predávajúci zaslal e-mailom takže z mojej strany spokojnosť.
Super ok.
- Bol to prvý obchod
- Kurierska služba strašna.
Za mňa spokojnosť. Tenisky plus tepláky UA.
Doručené v lehote ( lehota bola 7-12 pracovných dní). Platil som vopred cez PayPal. -
- veľká ponuka kvalitného tovaru
- zľavy
- pohodlie domova pri výbere tovaru
- doba doručenia 12 pracovných dní
- ak je tovar na sklade je potrebné skrátiť doručenie na 3 dni
- Cena, realtivne rychle dodanie
- Tovar prišiel v dohodnutom termíne.+
ok
tovar bol doručený na 12 deň. Všetko bolo v poriadku