- Absolútne nereagujú na maili ani na telefonát.
Tovar som si objednala začiatkom decembra, zatiaľ nedorazil :-(,
- Dlhá doba dodania tovaru
Pri objednávaní tovaru na stránke (4.12.) zaručovali dodanie do Vianoc. Na stránke obchodu je dodacia doba 7-9 dní, v maili prišlo 7-12 dni . Po dotazovaní či mi bude objednávka doručená do Vianoc, odpovedali že áno. Už je to 14 dní od prijatia objednávky, dávno po dodacích lehotách a stále tovar nikde.
- Dlhé čakanie na tovar
- Iné dodacie lehoty napísané pri objednávke a iná skutočnosť
Tovar mi neprišiel ani po troch týždňoch !!! Platila som prevodom vopred a dúfam,že to nebudem musieť riešiť súdnou cestou !
- Veľmi pomalé doručenie po 14 dňoch neviem nič o objednávke
- Zatiaľ nič neprišlo ani mobil nedvíhaju ani nedali vedieť že tovar bude meškat
- Dlhá dodacia lehota
Zatial neni som spokojna, na dodanie objednavky cakam uz 14dni. Hadam do piatka budu zasielky u mna!!
- Prešlo 14 pracovných dní a tovar mi stále nebol doručený. Číslo ktoré majú na stránke je nedostupné, na mail neodpovedajú a o objednávke ani chýru ani slychu !!!
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Nekomunikuju
- Po týždni od objednávky nápisu že tovar nemaju
- Na stránke píšu že majú tovar skladom a po 2 t stále nedorazila objednávka
Tovar nedoruceny ani po dvoch týždňoch. Komunikacia ziadna. Mobil nedvihaju na email neodpovedaju. Nekupujte tu.
- Objednávku mi obchod zrušil kvôli nedostupnosti tovaru, čo by nebolo nič zvláštne keby to nespravili po týždni od mojej objednávky a takisto nerozumiem ako mi mohli potvrdiť objednávku keď tovar nebol dostupný, bolo by fajn ak by ste mali na stránke aktuálne informácie o dostupnosti produktov
Obchod nereaguje na tel. ani mail.Objednávka uskutočnená pred
11 prac.dňami. Nekorektné jednanie, resp.žiadne.Som sklamaná
mali to by darčeky pre blízkych. -
- široký výber
- neodpovedali mi na mail o stave objednávky
uvidím, ak vôbec tovar príde.. dodanie bolo písané dlhé 7-12 dní, ale už je to 14 dní a ani žiaden informačný mail k tomu ani odpoveď na môj mail
- Dlhé dodanie, zo štyroch veci mi možno príde jedna aj to neviem kedy... Veľká nespokojnosť už tu nakupovať nebudem
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
nemôžem zatiaľ obchod pozitívne ohodnotiť, nakoľko tovar mi ešte stále nebol doručený
- Objednaný tovar zruší obchod koli vypredania produktu
Myslela som si že ak je tento obchod overený tak budem spokojná no práve naopak človek si objedná na vianoce ako darček produkt ktorý vopred zaplatí a normálne ho objedná cez stránku obchodu a príde vam potvrdenie objednávky všetko,...o pár dni sa vam ospravedlňujú že produkt ktorý ste si objednali je vypredaný ale prečo potom sa dal pridať so košíka???a ponúkajú odškodné 5% na dalsi nákup čo je ozaj smiešne...po takej skúsenosti si myslia že si človek opäť objedná?namiesto toho by mali získať opäť zákazníkovi dôveru napr nejakým darčekom na vianoce keď už ten objednaný darček zrušil obchod čiže to bola chyba na ich strane....