- Výber
- Doba dodania
Tovar prišiel v poriadku do 9 prac. dní.
super
Som veľmi spokojná. Farba je super
Tovar mi prisiel tak jak bolo pisane.dosiel v poriadku a hlavne sa dobre nosi bundicka a za super cenu.takze mozem len odporucit
Žiadna komunikácia zo strany obchodníka. Telefon vypnutý, na maily nereagovali. Obávala som sa o svoje peniaze nakoľko som platila prevodom a nebola si istá ci tovar obdržím keďže prišiel po lehote doručenia . U mňa sklamanie.
Všetko super. Som max. Spokojný
Nezhoduje sa veľkosť obuvi o jedno číslo....., telefón nedvíha, na e-mail nereaguje, chcel som vymeniť za väčšie číslo, ale bez reakcie.... nepovažujem ich za seriozny e-obchod. Obuv som daroval známemu, ktorému to číslo vyhovovalo a u mňa skončili, tých pár eur mi nestojí za to aby som sa naťahoval s neserioznymi ľuďmi.
- rýchle dodanie tovaru, kvalitný tovar,
- tovar bol rýchlo doručený, spokojnosť
Celkovo som bola spokojná, tovar bol doručený načas, perfektne zabalený, aj doprava bola zrealizovaná výborne - kuriérska služba ochotná! Ďakujem.
- Vyrobky zodpovedajú fotografiám
- Čakala som 2 týždne aby mi nakoniec dali vedieť že z objednávky mi príde 1 položka a o 2 dni mi objednávku úplne zrušili. V obchode nemajú vôbec prehľad či tovarom disponujú.
- Tovar je kvalitný, veľkosť sedí, žiadne poškodenie.
- Pozor na nich, obchod by sa mal premenovať na ojebis.sk neplate kartou voperd! Je to obchod ktorý je založený na otáčaní peňazí ale nie svojich. Tovar v ponuke majú ale ne dodajú lebo následne vám príde od nich e-mail že tovar už nevedia dodať ale podotýkam že ešte stále je i napriek tomu v ich ponuke ku kúpe!!!
Nula bodov celý obchod ak sa tak dá nazvať vôbec
Prvá objednávka, v pohode.
- Všetko v poriadku, komunikacia mailom taktiež ok, tovar doruceny v neposkodenom stave, super, som spokojna
som spokojná
- Tovar zodpovedá popisom aj obrázkom.
- Čakala som rýchlejšie dodanie
- Mikina keď mi prišla bola špinava mala na rukave dva flaky ktore aj po vyprani je este trocha vidno
- Objednavku som urobila preto lebo bola zľava že pri kupe 1 mikiny bude 2. zadarmo ale po 3 dnoch mi prisiel email v ktorom pisali ze mi dorucia iba jednu lebo je druha vypredana cize som ziadnu zadarmo nedostala
- Informovanie zákazníka a stave objednavky
- Pomerne rýchle dodanie
- Príjemný a ústretový kurier
Trošku dlhšie dodanie ale mikiny sú super.