Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Cena
    • Výber
    • Doba dodania

Tovar prišiel v poriadku do 9 prac. dní.

super

Som veľmi spokojná. Farba je super

Tovar mi prisiel tak jak bolo pisane.dosiel v poriadku a hlavne sa dobre nosi bundicka a za super cenu.takze mozem len odporucit

Žiadna komunikácia zo strany obchodníka. Telefon vypnutý, na maily nereagovali. Obávala som sa o svoje peniaze nakoľko som platila prevodom a nebola si istá ci tovar obdržím keďže prišiel po lehote doručenia . U mňa sklamanie.

Všetko super. Som max. Spokojný

Nezhoduje sa veľkosť obuvi o jedno číslo....., telefón nedvíha, na e-mail nereaguje, chcel som vymeniť za väčšie číslo, ale bez reakcie.... nepovažujem ich za seriozny e-obchod. Obuv som daroval známemu, ktorému to číslo vyhovovalo a u mňa skončili, tých pár eur mi nestojí za to aby som sa naťahoval s neserioznymi ľuďmi.

• rýchle dodanie tovaru, kvalitný tovar,

• tovar bol rýchlo doručený, spokojnosť

Celkovo som bola spokojná, tovar bol doručený načas, perfektne zabalený, aj doprava bola zrealizovaná výborne - kuriérska služba ochotná! Ďakujem.

• Vyrobky zodpovedajú fotografiám

• Čakala som 2 týždne aby mi nakoniec dali vedieť že z objednávky mi príde 1 položka a o 2 dni mi objednávku úplne zrušili. V obchode nemajú vôbec prehľad či tovarom disponujú.

• Tovar je kvalitný, veľkosť sedí, žiadne poškodenie.
  • 20 %

• Pozor na nich, obchod by sa mal premenovať na ojebis.sk neplate kartou voperd! Je to obchod ktorý je založený na otáčaní peňazí ale nie svojich. Tovar v ponuke majú ale ne dodajú lebo následne vám príde od nich e-mail že tovar už nevedia dodať ale podotýkam že ešte stále je i napriek tomu v ich ponuke ku kúpe!!!

Nula bodov celý obchod ak sa tak dá nazvať vôbec

Prvá objednávka, v pohode.

• Všetko v poriadku, komunikacia mailom taktiež ok, tovar doruceny v neposkodenom stave, super, som spokojna

som spokojná

• Tovar zodpovedá popisom aj obrázkom.
    • Čakala som rýchlejšie dodanie

• Mikina keď mi prišla bola špinava mala na rukave dva flaky ktore aj po vyprani je este trocha vidno
    • Objednavku som urobila preto lebo bola zľava že pri kupe 1 mikiny bude 2. zadarmo ale po 3 dnoch mi prisiel email v ktorom pisali ze mi dorucia iba jednu lebo je druha vypredana cize som ziadnu zadarmo nedostala

• Informovanie zákazníka a stave objednavky
    • Pomerne rýchle dodanie
    • Príjemný a ústretový kurier

Trošku dlhšie dodanie ale mikiny sú super.