• Infarkt zadarmo.
    • Klamanie zakaznika (udavali ste ze tovar je na sklade) a mizerna komunikacia (e-mail o zruseni bez udania dovodu).

Cudujem sa, ze si dovolite ma oslovit so ziadostou o hodnotenie nakupu, ktory sa nikdy neodohral. Uz len to svedci o popletenosti a neprofesionalite. Zelam Vam taky osud na trhu, aky si tymto pristup zasluzite.

• Momentalne musim hodnotit zaporne alebo skor vobec kedze tovar mi nebol dodnes doruceny podla objednavky.

Reakcia obchodu Aktiva

Vaša objednávka bola vybavená v den objednania tovaru ,kurier Vás nevedel zastihnút balik sa vrátil naspäť .Jankovič

no moj nazor je taky ze cakam ....dlho preto ...nemam uz chut spolupracovat s tymto obchodom ....cakacia doma je nepripustna...!!!!!

Reakcia obchodu Aktiva

Zasielka Sa nam Vratila naspet a na telefonicky ani emailovy kontakt nereagujete , cislo zasielky DPD 06577000019369 mozete si to odkontrolovat na https://extranet.dpd.de/cgi-bin/delistrack?pknr=06577000019369&typ=1&lang=sk jankovič

• prednosti su neni ziadne a vyhoda len jedna,( cenovo najvihodnejsi obchod, ktoru uz teraz nebudem povazovat za vyhodu koly negativnim skusenostiam s prvim nakupom
    • vyhoda bola ze tovar ktory som zhanala som nasla na tejto straanke conovo najvyhodnejsi
    • neskoro dodany tovar- zatial aj nedodany
    • zavadzanie zakaznikov o dodacej lehote
    • ziadna komunikacia zo strany obchodu
    • koly hore uvedenim skutocnostiam

V tomto obchode som nakupila koly nizkej cene co ma, ale pri dalsom nakupe nepresvedci aby som tu nakupila
    Objednala som si tovar, ktory nemali priamo k odberu. Nuz, ale to som netusila, ze ani po 10 dnoch mi tovar nedodaju. Pred tym niez som si to objednala mi napisali, ze mi to bude dodane do urciteho datumu. Ked ani po tejto lehote mi nic neprislo. Vobec si nedali namahu aby ma informovali o najblissej dodacej lehote. Tak som sa sama musela informovat ze co je s mojou objednavkou. A povedaly mi dalsi termin nuz ani na ten mi to neprislo. Tak len dufam ze mi to dodaju aj ked s velkym omeskanim.

Nie

• prijateľná cena
    • dlhá dodacia lehota

• nekomunikatívnosť. mal by som byť o objednanom tovare informovaný predajcom a nie, že musím neustále vyvolávať a cítiť sa vlezlo. dohodnutý termín potvrdenia objednávky sa nedodržal niekoľkokrát. ...

Reakcia obchodu Aktiva

bohuzial dodavatel nam tovar nevie dodat za neprijemnost sa ospravedlnujem Jankovič

• Pomalost

• dobra cena
    • dodacie podmienky

výborná cena ale dlhá dodacia lehota

• Ma celkom lacne veci
    • Slabiny ma....Totiz ked si daco objednam neviem preco mam 2x platit za to iste...Platin postovne a platim aj dobierku zvlast to teda neviem co je za polazku dobierka...Patri to predsa k postovnemu......

tak z 10 by som dal 5

Reakcia obchodu Aktiva

Dobry den , slovenska pošta učtuje dobierkovu službu samostatne ,je tam zahrnuta praca ludi ktory musia vypisovat dobierkove listky , mohli ste využiť platbu vopred a vtedy by ste mali dopravu 2 € , Odporučam zakaznikom využivať prepravnu spoločnosť UPS v tedy mate tovar na druhy den , my ako firma nevieme ovplivniť ani urychlit dopravu slovenskej pošty. Jankovič

• jednoduchá objednávka z domu
    • na požiadanie som raz bola oboznámená so stavom objednávky (hneď po jej zadaní)a žiadnu ďalšiu informáciu o tom, či vôbec tovar príde som nedostala - od objednávky uplynulo už 10 dní

V tomto obchode bol tovar za najnizsiu cenu, preto som si ho vybral. Tovar vsak poslali poskodeny (urcite sa neposkodil prepravou). Reklamacia prebehla uplne bez problemov, zaslali novy kus - tu maximalna spokojnost.
    Co ma ale nahnevalo, ze zavadu si urcite museli vsimnut, jednoducho nedala sa prehliadnut a poslali aj tak. Pani z obchodu hovorila, ze si tovar predtym obzerali aj s kolegynou, ale nic si nevsimli. Tomuto neverim, ale neriesim.
    Cakala ma teda cesta na postu, zaplatit postovne, druha cesta na postu, nafta, strateny cas, ... To su naklady, ktore mi uz nikto nepreplati.

• vyhody ako aj v inych obchodoch, mozno cena...
    • 1. tovar na zaklade objednavky nedodali,
    • 2.ziadna komunikacia,
    • 3.ziadne info o stave objednavky ani po jednom mesiaci,
    • 4.v tomto obchod uz nakupovat nebudem

uz velakrat som nakupoval prostrednisctvom internetu, ale s takymto pristupom som sa este nestretol. Ak ine obchody nemaju tovar na sklade a maju ho v ponuke, aspon o tom zakaznika upovedomia, v tomto pripade ani naznak komunikacie.

Reakcia obchodu Aktiva

Dobrý deň Produkt je dlhodobo nedostupny , telefonicky sme Vas kontaktovali Jankovič

• cena
    • komunikacia,
    • oznamy zmien,

Neodporucam, tvrdili, ze posielaju tovar a po cca 10 dnoch a dozviem, ze tovar este nemaju u seba, ani ma o tom neinformovali

• ziadne
    • Tovar co mate na sklade mal byt poslany okamzite a zatial stale nedorazil, je to uz skoro 2 tyzdne!

Koli rychlosti vybavenia objednavky neodporucam dalej

Reakcia obchodu Aktiva

Dobrý den , tovar sme nemali na sklade a bolo to zobrazene aj na webe . Obchodnik Vás upozornoval na dlžku dodacej lehoty že nam produkt pride až 28.2.2011 . Jankovič

• siroky sortiment, rychlost dodania tovaru, primerane ceny
    • -

doporucujem nakup v tomto obchode

• Dlha dodacia doba

• Chýba operatívne vybavenie objednávky, žiadna komunikácia.

Objednala som si tovar 14.12.2010. 15.12. som ho uhradila. Nikto sa neozval. Až na telefonickú urgenciu mi prišiel e.mail, že ma budú informovať o pohybe zásielky. Do dnešného dňa žiadna správa z ich strany, ani tovar.

• dobré ceny
    • velmi dlha čakacia doba na doručenie objednávky,drahe poštovné 3+1,50eur.

ked si niečo objednaju nech si to objednaju aspon 2 mesiace vopred,aby to dostali kedy načas.drahe poštovne

• Žiadne a v buducnosti budem dobre zvažovať či vobec niečo objednam z tohoto obchodu pretože su v nom nespolahlivý ludia a doručovatelia.
    • nedá sa držať na nič

dobrý tovat, nanič ochota doručenia, tovar mi slúbili do vianoc ale ja som myslel ešte tochtoročných a nie vianoc 2011, komunikácia nanič, keby mam hodnotit dalej tak poviem takto: ,,obchod pod bodom mrazu v doručovaní balíkov,sluby sluby a ešte raz sluby´´

Reakcia obchodu Aktiva

Zakaznik mal 4 položky z toho sme 1 položku tovaru nemali skladom , tovar chcel to dodať komplet . Tovar mu bol doručený 22.12.2010 Číslo zásielky UPS : 703-010-06780617 ,

• obchod na internete ako taky je vyhodny pre oboch, ale nie ked prvy mail po desiatich dnoch od objednavky je dotaznik.
    • MIBE SHOP je hnusny... jedina vyhoda je zrejme support/cena, inak mozem povedat ze prehladny MIBE som este nevidel. add aktiva? chyba mi konunikacia - viz predchadzajuca odpoved.

Reakcia obchodu Aktiva

Vyjadrenie obchodu : Od februara - marca prechadzame na nový eshop nie sme spokojný s eshopom od firmy MIBE