• serioznosť a spolahlivosť. Veľmi dobrá komunikácia

Nekupovať lebo označenie veľkosti nesedí!!! Kupoval som spodné prádlo 4xl a vedel som to natiahnuť len po kolená taký rozdiel číslovaním som ešte neregistroval žiadnom obchode.

ďakujeme za vašu recenziu.

Ako sme vám už napísali v e-maile.

Bohužiaľ, každý dodávateľ vyrába veľkosti inak, z tohto dôvodu uvádzame v popise každého výrobku miery v cm, ktoré sami meriame. Veľkosť si môžete overiť doma s rovnakým druhom tovaru a viete, či Vám tovar bude sedieť.

Sme si vedomí, že nakupovanie online so sebou prináša tieto riziká výberu nesprávnej veľkosti, preto zákazníkom ponúkame bezplatné vrátenie tovaru.

Bohužiaľ ste zatiaľ neodpovedali na náš e-mail s ponukou riešenia.

Vopred ďakujeme a prajeme pekný zvyšok dňa. :-)

Som spokojná

Balerínky sa hneď pri prvom nosení doslova rozpadli.. mašličky na balerinkach sa odtrhli a aj materiál topánok je veľmi nekvalitný, ošupuje sa.

ďakujeme za vašu recenziu.

Zatiaľ sme nezaznamenali žiadne ďalšie sťažnosti, mohlo ísť o chybný kus, za čo sa ospravedlňujeme.

Pre vyriešenie reklamácie nás prosím kontaktujte na [email protected].

Ďakujeme a prajeme pekný zvyšok dňa.

S úctou, www.AJETOshop.sk

• Neprislo mi to čo som dala ale ine

ďakujeme za vašu recenziu.

Ospravedlňujeme sa za chybu, môžete nám, prosím, napísať, aby sme sa na to mohli spoločne pozrieť a poslať správnu položku?

Kontaktujte nás prosím na [email protected].

Ďakujeme a prajeme pekný zvyšok dňa.

S úctou, www.AJETOshop.sk

Ok

Som spokojná

Objednávala som už viac x ale tato objednávka prišiel tovar ktorý som si neobjednala.Konkrétne zamenené legíny .Prišli uplne iné ako boli v objednávke

ďakujeme za vašu recenziu.

Ospravedlňujeme sa za chybu. Napíšte nám prosím na [email protected], aby sme prediskutovali možnosti vrátenia.

Ďakujeme a prajeme vám príjemný zvyšok dňa.

• Rýchle dodanie tovaru.

Rýchle dodanie

Veľký výber tovaru za prijateľné ceny.

Som spokojný aj z tovarom aj z doručenim

• Som spokojna aj s velkostami sedia mi ...

Nagyon szuper árúk. Jó minőség,,, kedvező árak. Csak ajánlani tudom...❤️

• mila a ustretova komunikacia
    • rychle dodanie

obchod super, tovar prisiel rychlo, komunikacia pri reklamacii mila a ustretova.
    bohuzial, velkost oblecenia absolutne nesedi ..ak nosite L, potrebujete minimalne 5XL..Rovnako s detskymi vecami... 7r dcerke som objednala suknu, vel. 12r.. Bohuzial, ani 5rocna ju neoblecie .. :(
    Skoda, lebo inak oblecenie je fajn za tie ceny.

ďakujeme za vašu recenziu.

Ospravedlňujeme sa za chybu, bohužiaľ, každý dodávateľ vyrába veľkosti inak, z tohto dôvodu uvádzame v popise každého výrobku miery v cm, ktoré sami meriame. Veľkosť si môžete overiť doma s rovnakým druhom tovaru a viete, či Vám tovar bude sedieť.

Napíšte nám prosím na [email protected] a dohodnite sa na možnostiach vrátenia tovaru.

Ďakujeme vám a prajeme pekný zvyšok dňa.

• Veľmi rýchle dodanie

Veľká spokojnosť super tovar všetko sedí podľa veľkosti ,a rýchle dodanie

• Rýchle dodanie a super kvalita materiálu zodpovedá veľkosť čísiel ,odporúčam

Výhoda všetkého zakúpeného tovaru

• Malá veľkosť

Nohavice nezodpovedali skutočnej veľkosti L/XL boli malé

ďakujeme za vašu recenziu.

Ďakujeme vám a prajeme pekný zvyšok dňa.

• super

pekné veci za dobrú cenu