- Dobre ceny
- Rychle dodanie tovaru
- Kvalitná zemina, rýchle profesionálne doručenie.
- Skoro dodržaná lehota doeučenia - rozdiel 1-2 dni.
- Prijateľná cena.
- Krátka doba uskladnenia zásielky v Alza boxe.
Kvalitu výrobku ešte neviem posúdiť pre krátku dobu.
Objednávka mi bola doručená v krátkom čase a v porovnaní s cenami v okolitých kamenných obchodoch za oveľa nižšiu cenu. Agrovinicu odporúčam svojim známym zahrdkarom a pestovateľom.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchlosť
- Spokojnosť
Doporučujem nákup.
- Dobre ceny
- Veľký vyber
S tovarom som spokojná až na gazdovský substrát, ktorý som očakávala že bude taký istý ako som si kúpila v inom e-shope. Čierna ze. Toto nie je ono. Ale možno je to na iný druh plodín a ja som tomu nevenovala pozornosť.
Dobrý deň
Zásielku som ešte neobdržal. Neviem dôvod. -
- Veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky a perfektný prístup zamestnancov.
- Nenašiel som.
- dobrá cena rýchle dodanie
- dlaha dodacia doba
Prijatelne ceny. Rychle dodanie. Pestry vyber produktov.
dobrá cena,rýchle dodanie
- Výhodná cena