Produkty sú super užívame celá rodina veľmi nám pomohol ďakujeme pekne celému kolektívu budeme aj na ďalej objednávať. Miro.
- Rýchle dodanie a pomoc pri výbere perfektný prístup k zákazníkovi
- Kvalitné produkty, rýchle dodanie
- Žiadna
Tento obchod odporúčam všetkým ktorým záleží na zdraví. Ich produkty uživam už dlhšiu dobu a som s nimi veĺmi spokojná. Ocenujem aj ich maximálny záujem o zdravie zákazníka prostredníctvom telefonických konzultácií
Spokojnost s pristupom a poradenskym servisom. Produkty uziva aj moja rodina, zatial len kratko tak uvidime z dlhodobeho hladiska ake pozitivne ucinky produkty prinesu.
- Dobry dem,mam velmi dobre skusenosti s produktami,vemi dobra komunikacia a poradenstvo,preto odporucam kazdemu a prajem vela uspechov.Robite dobru pracu a ja vam dakujem❤️
- Príjemné jednanie, rýchle doručenie ochota, ústretovosť.
Obchod odporúčam...
vysvetlia, poradia ,produkty zabraly a zaberajú..som vďačná za tieto prírodné produkty.Problemy so žalúdkom skončili vďaka kyseline huminove a vitamínom vo spreji. Ďakujem. -
- Oceňujem rýchlosť vybavenia a doručenia
Humic Acid užívame zatiaľ krátko,takže zatiaľ neviem ohodnotiť účinok,ale páči sa mi,že je to v spreji,takže sa to ľahko užíva.Oceňujem,že je to slovenská firma,tým pádom ich veľmi rada podporím a rada vyskúšam aj iné výrobky.A veľmi ma potešila aj rýchlosť vybavenia a doručenia tovaru.
komunikacia na vysokej urovni...tovar dorucuju v podstate ihned
Rýchle dodanie. bezproblémový obchod!
- Super obchod….
Úplná spokojnosť , super obchod, super ľudia …!!!
Rýchle doručenie, kvalitne zabalené, veľmi dobrá , ochotná komunikácia s pracovníkmi. Poradia a ochotne pomôžu človeku s jeho zdravotnými problémami, čo by nemuseli ale z ľudského hľadiska veľmi kladný a zodpovedný prístup najmä riaditeľa firmy. Odporúčam.
- Veľmi pekná a prehľadná stránka
- Nadštandardná komunikácia a ľudský prístup
S obchodom aj s objednaným tovarom som veľmi spokojný. Ešte som sa nikdy nestretol s tým, že by sa mi niekto tak venoval a poradil mi. Obchod môžem len odporúčať, produkty sú špičkové.
Zatiaľ neviem posúdiť a ohodnotiť, nakoľko beriem produkt veľmi krátko.Opakovane ale spokojnosť s obchodom, už som si predtým objednávala, rýchle vybavenie i doručenie.
- Ústretový , milý pán riaditeľ , mi ochotne vysvetlil aj akej prírodnej báze sú ich produkty , ich výhody oproti liekom z lekárne sú to produkty našej maticky zeme , veľké ďakujem .
Obchod odporúčam
- Spokojnosť
- promptne vybavené
Prvý krát som objednával u Vás k plnej spokojnosti. ďakujem
- Tovar doručený na čas, výborný prístup zamestnancov, produkty s najvyššou kvalitou, ďakujem.
Produkt objednávam po niekoľký krát, pomáhajú mi, užívame celá rodina a sme nanajvýš spokojný, hlavne konzultácia nám zmenila doslova život, ďakujeme za všetko.
Rýchle dodanie, kvalitné produkty.
Velmi rychle vybavenie a dorucenie