Rýchle dodanie, kvalitné produkty.
Velmi rychle vybavenie a dorucenie
Ďakujem
- Spokojná
Ochota a spolahlivosť
rýchle vybavenie, konateľ spoločnosti veľmi rád pomôže a poradí pri výbere výrobku
- Rychla dodávka
Super rýchle dodanie, informovanie o dodávke vopred s približným uvedením času, netreba celý deň sedieť doma, viem si zariadiť čas, veľmi som spokojná
- Rychle diručenie
Rýchle vybavenie objednávky, s tovarom som spokojná, liečba zabrala tak chcem pokračovať aj naďalej /kyselina fulvová, glutathione/
- Rychla dodavka
- Som spokojná
Skvelá komunikácia, rýchle dodanie, maximálna spokojnosť.
Very good a better way to take vitamins fantastic I love it.
- Objednavka vybavena rychlo telefonicky a navyse som dostala velmi velku zlavu za co naozaj dakujem.
- Dorucenie uz na druhy den.
- Perfektny az nadstandardny prístup, vsetky veci mi vysvetlili.
Asi najlepsie produkty, funguje to dobre na moj zaludok a celkove zdravicko.
- Som velmi spokojny
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rychle dodanie,dobre zabalene a vyrobky su ozaj kvalitne.
- Ziadna
Urcite si objednam aj nabuduce.Odporucam aj ostatnym.Maju rychly ucinok a napriklad Vitamin B je este aj lahodny chutovo...
Rýchle objednanie,rýchle dodanie,prehľadný obchod a neskutočne mily pán konateľ spoločnosti ako aj personál,vždy ochotny poradiť a čo je dôležité počúvať zákazníka..vrelo odporúčam!
Veľmi dobre poradenstvo