Prihlásiť sa a pridať recenziu

prislo i hodnotenie obchodu este pred tym ako mi bol tovar doruceny.na tovar cakam uz dlho

Veľmi sme boli tento krát sklamaní, lebo objednávka bola spravená 22.12. aby stihnúť dostáť materiály a darčeky pred Silvestrom. Po 6 pracovných dňoch 30.12. volali do obchodu a zistili že objednávka ani nebola zatiaľ skontrolovaná ani začatá. Žiadne upozornenie že objednávky po 22.12. nevybavujú sa do nového roka nebolo, len na možno dlhšiu dopravu kuriérom. Mame ochlaď na vianočne obdobie, ale spravene v iných obchodoch tím dnom objednávky sme našťastie dostali počas týždňa.

Tovar ktorý mal byť na sklade ešte po dvoch týždňoch stále nemám doma! Určite tento e-shop nikomu neodporúčam!

Reakcia obchodu ACTIV ESHOP

Vaša objednávka bola vykonaná 17.12.2021, odoslaná bola 23.12.2021, nejak mi to matematicky nevychádza, že, tovar nemáte ani po dvoch týždňoch doma.
    Áno je pravdou, že v tomto období - vianočnom sa všetko predlžuje, ale nie je to problém len nášho e shopu. S meškaním doručenia v tomto období bojuje každý e-shop.

• ochotne reagoval aj na telefonické doobjednanie
    • niektoré položky neboli na sklade

• Rýchle dodanie skvelá komunikácia .

Po prijatí objednávky, v ktorej mi oznámili, že v súvislosti so súčasnou situáciou môže nastať oneskorenie v dodávke tovaru, ma doposiaľ nikto nekontaktoval o predpokladanom termíne dodania napriek tomu, že som spoločnosti už odoslala túto otázku...žiadna reakcia

Tovar objednaný 6 deň ako píšete a stále mi nič neprislo

spokojný

• rýchle doručenie

• Rýchle vybavenie objednávky

Z hľadiska rýchlosti vybavenia super, tovar bol doručený v poriadku. Jeho kvalitu zistím v najbližšom období .

Tovar zatiaľ nedorazil a nemám žiadne informácie ohľadom zásielky.

• Dobrá komunikácia, ochota k zákazníkovi

Som spokojná až nato ,že návod na použitie nebol konkrétny ale všeobecný . Nebol k danému naparovacu ,ďakujem

• Super vsetko ako ma byt

Vsetko ako v popisku vsetko ok. Odporucam

• tovar vyzera esteticky

• Zlava pre vyškolenich študentov

• Skvelý prístup , rýchla spätná väzba , kvalitný výrobok za skvelú cenu môžem len odporučiť

• produkt mali mat skladom..dodanie 2-3dni
    • realita .uz to bude aj týždeň a nic zatiaľ

Nekvalitný tovar za vysoké ceny.

• Mam odtiaľ kozmetické lehatko a lampu s lupou. Vsetko v poriadku. Len posledny nakup ma sklamal
    • Chcela som kupit od nich kozmeticky kufrik,na stranke ukazovalo ze kufrik maju na sklade a nakoniec mi prisiel mail ze kufrik je uplne vypredany. Pri tom na stranke písalo,ze kufrik maju