Zla komunikácia, zlá doručiteľnost, nulová zodpovednost ked za tovar vopred zaplatite. Neodporucam tomuto dodavatelovi platit vopred. Tovar nedostanete a tvaria sa že nerozumeju. Nakoniec Vam napisu, že ste tovar prevzali. Zvažujem právne kroky.
- Neuveriteľne nízke ceny
- Milé a ochotné pracovníčky zákazníckeho servisu
Obchod mi trikrát zrušil objednávku, bez udania dôvodu. Nakoľko som už čítala viacero negatívnych recenzií na tento shop, zvolila som platbu na dobierku, za čo som momentálne vďačná.
Na zákaznícku linku som volala 2x, prvýkrát ma slečna ubezpečila, že mi tenisky budú doručené a majú ich skladom. Následne mi prišiel email o zrušení objednávky, čo sa opakovalo ešte dvakrát. Keď som volala na zákaznícku linku opäť, už tenisky skladom údajne neboli, no ešte nejaký čas na eshope svietili ako dostupné.
S týmto eshopom som stratila tri týždne, tenisky nemám a viem, že už u nich nebudem nakupovať. Nerozumiem tejto marketingovej politike.
Ako jediné pozitívum by som vystihla príjemnú komunikáciu zákazníckeho servisu. -
- Ju
Obchod je OK
- Super výber
- Som veľmi spokojná
Veľmi dobrý obchod odporúčam som veľmi spokojny
- Píšete ze click and collect a pritom som musel čakať 4 dni
Rychle dodania na predajnu a super cena este lepsia ako samotna znacka na svojom eshope.
Reakcia obchodu A3 SPORT
děkujeme za Vaše hodnocení, která nám udělalo radost :-) Doufáme, že se k nám budete vracet!
A3sport -
- Tvári sa to, ze to kupujete v jednom obchode, no posielajú to z viacerých pobočiek.
- Pretože to posielajú z viacerých pobočiek, tak položka ktorá je lacná, tak napišú že nie je skladom, no stále ju majú, len pri objednávke 80eur by ju museli zadarmo posielať mne prisli 3 balíky. 4 a 5 radsej napísali ze rušia.
- Na to aby odoslali balík čakali 4 dni a potom napíšu že už položku predali.
- Sam som sa čudoval že nečakajú 2 týždne pokial predajú tovar v predajni, za internetovú cenu predajú iba ak už nemajú inú možnosť, alebo radsej zrušia objednávku.
Reakcia obchodu A3 SPORT
děkujeme za Vaši recenzi, která je pro nás důležitou zpětnou vazbou. Dovolte, abychom se k ní vyjádřili:
- Určitě se úmyslně netváříme tak, že se vše odesílá z jednoho obchodu. Obchodů máme hodně, a proto jakmile objednávka obsahuje více položek, odesílají se vždy odtud, kde jsou skladem. V tom případě se platí jen jedno poštovné.
- Omlouváme se za zrušenou objednávku, pracujeme na tom, abychom vylepšili náš objednávkový systém na e-shopu. Můžeme Vás ujistit, že nic nerušíme úmyslně, to bychom tratili především my sami.
- Velmi rychle dodání
- Výborná cena
Reakcia obchodu A3 SPORT
děkujeme za Vaši kladnou recenzi, která je pro nás důležitá :-)
A3sport -
100% spokojnosť, kvalitný tovar, dobré ceny, odporúčam...
Reakcia obchodu A3 SPORT
jsme rádi, že jste byl spokojený, to je pro nás důležité :-) Doufáme, že se k nám budete vracet!
A3sport -
- Trikrát mi prišlo iná veľkosť akú som si objednal.nikdy viac
Neodporúčam
Reakcia obchodu A3 SPORT
moc nás mrzí, co se stalo :-( Uděláme vše pro to, aby se situace neopakovala.
A3sport -
Objednavka bola rozdelena do 3roznych balikov, kde vo dvoch bol spinavy tovar, nezabaleny v original obaloch a bez etikety. Pri robeni objednavky nebolo uvedene ze tobar je poskodeny
Mily A3 team zamestnancov, takto sa tovar neposiela a uz vobec nie pred vianocami kedy to bolo myslene ako darcek. Take veci by ste ani VY nechceli dostat pod vianocny stromcek!!!!Reakcia obchodu A3 SPORT
velmi nás mrzí, co se stalo a omlouváme se :-( Uděláme vše pro to, aby se situace neopakovala.
Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu A3 SPORT
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si vážíme :-)
- Super reakcia chválim obchod
Reakcia obchodu A3 SPORT
máme radost z Vaší recenze a děkujeme za ni :-) Doufáme, že se k nám budete vracet!
A3sport -
Veľmi pozitívny.Nakupovala som viac krát a vždy spokojnosť.
Reakcia obchodu A3 SPORT
děkujeme za Vaše kladné hodnocení, spokojený zákazník je naší prioritou :-) Ať se vše dobře nosí!
A3sport -
- doručenie zadarmo na predajňu Sportvision
- lacnejšie produkty oproti Sportvision
Reakcia obchodu A3 SPORT
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, která nás těší :-) Ať se mikina dobře nosí!
A3sport -
- dobry vyber, vyborne ceny, rychle dorucenie, kammene obchody
all super
Reakcia obchodu A3 SPORT
máme radost, že vše proběhlo hladce a děkujeme za Vaše kladné hodnocení :-) Doufáme, že se k nám budete vracet!
A3sport -
- Som rád že všetko bolo v objednávke v poriadku.
Reakcia obchodu A3 SPORT
vážíme si Vašeho pozitivního hodnocení, které je pro nás důležité :-)
A3sport -
Po vyzve na prevzatie som prisiel do obchodu kde odo mna predavac ani nepytal cilo ktore mi prišlo ale iba meno a este sa ma opytal kolko balikov mam akoby som ja mal vedoet do kolkych balikov objednavku rozdelili. Prisiel s dvoma balikmi a kebyze ich nerozbalim tesne po odchode z obchodu mozem sa vratit naspät lebo predavačky nevedia kolko balikov ma zakaznik realne na predajni….velke sklamanie…navyše jeden z tovarov den po objednavke zahadne zmizol zo skladu takze mi za neho vracali peniaze
Reakcia obchodu A3 SPORT
mrzí nás tato situace :-( Jakmile jsou všechny balíčky připravené na prodejně, zákazníkovi se automaticky odešle e-mail s kódem pro vyzvednutí a v tom e-mailu je přesně popsáno, kolik balíčků to je a jaká jsou to čísla objednávek. Každopádně celou situaci prověříme a poučíme prodejce na dané prodejně.
Část Vaší objednávky byla bohužel zrušena, o čemž jste obdržel informační e-mail 2. 12. Je možné, že skončil ve spamu nebo reklamách.
A3sport