Nejako dlho trvá dodanie tovaru. Objednala som 26.03.25 a dnes je 03.03.2025 aja netuším kde je moja objednávka.

• Vrilis vysome naklada pri vraten idovaru 10-15 EURO

• Neschopnosť doručiť

Zásielka má byť pripravená na vyzdvihnutie no neviem sa k nej dostať údajne nefunguje systém. Úplná strata peňazí a času

• Platba neprebiehala dobre, majú len GoPay, ktorý často zlyháva
    • (Možno i kvôli platbe) tovar neprišiel načas

Vyslovene sme vybrali tento obchod (bez ohľadu na vyššiu cenu produktu oporti konkurencii( kvôli sľubovanej dodacej lehote, napísali sme im to explicitne v poznámke, kontaktovala som ich (opäť s prízvukovaním dodacej lehoty) keď platba dobre neprebiehala (čo je často problém keď sa ide cez GoPay ak človek má viac ako jednu kartu), ale aj po takmer okamžitej úhrade faktúry (do jednej hodiny od prijatia) produkt pravdepodobne odoslali neskoro, resp takým spôsobom, že prišiel až v pondelok po víkende.

Za iných okolností by to možno človek vnímal úplne v pohode.

• Objednala som si postavičku Meggy a Liza, tovar prišiel neskoro a 2x Bart. Takže cele zle. Vyjadrujem NESPOKOJNOST

Stále mi tovar nebol doručený. Zvažujem posunúť túto vec komptentným na prešetrenie.

tovar objednany 28.12. vecer mi zatial nedorazil (6.1.), predpokladam vsak, ze to suvisi aj so sviatkovym obdobim a dorucovacou spolocnostou, inak vyzera ze tovar bol zabaleny a odovzdany dorucovatelovi vcas

• Obchod garantoval ze tovar bude doručený do Vianoc, tak sa ale nestalo,tovar prišiel po napisani emailu až 27.12.

• výhodné ceny
    • tovar prišiel zaprášený

Tovar som objednala 14.12. S tým ze doručený mal byť 17.12. 17.12. Mi prišiel mail, ze nečakane zdržanie tovaru, že ma budú informovať. Na mail kedy odoslu tovar,mi neodpovedali, tak som tam volala, povedali ze to preverujú a dajú mi vedieť. 19.12.mi prišiel mail, ze tovar nemajú na sklade. Samozrejme, že to mal byť pod vianočný stromček. Veľmi negatívne to hodnotím, ak by mi dali vedieť hneď v pondelok 16.12., tak by som to stihla objednať z inej stránky!

• Nedostatočne zabalený tovar
    • Funkcia pridania poznámky k objednávke je len na okrasu

Tovar nebalia do krabice, len do fólie a to ani po prosbe v poznámke ku objednávke. Darček na Vianoce, teda vyzeral ako po pobyte vo vojnovej zóne. Riskoval by som to len v prípade, že vám vôbec nezáleží na stave v akom tovar príde.

• Jednorozec je nefunkčný

• Po Vyše týždni mi napísali že objednávka nie je skladom, pri tom pisali v priebehu toho tyzdna ze zasielka je na ceste a podobne. A nakoniec ze ju nemaju skladom a ze ju nemozu lokalizovat lebo ju povazuji za stratenu…

Nedôveryhodny

• tovar písaný ako skladom, stale nedoruceny, do emailu klamu že tovar odovzdali prepravcovi no na trackovacom čísle balíku je pravdivo uvedené že tovar do Packety ešte nebol odovzdaný, prešlo 7 dní od objednávky tovaru "skladom"

balík mal byť doručený vo štvrtok, dnes je pondelok a stále nič + žiadne info

Fiktivny datum dodania, ktory stale posuvaju. Neskutocne sklamanie pre dieta ktore stale caka.. a pre rodica, ktory za tovar zaplatil vopred :/

• Tovar som popredu zaplatila, bol skladom, mal doručenie do 3 dni, už je to druhý týždeň a ešte stále ho nemám doručený, prepravná spoločnosť ma na trasovani zaznačené že doručené, mne balík nebol predaný a pani z obchodu mi odpísala že si to mám prekontrovat!! Maximálna nespokojnosť

Objednala som si tovar ktory bol SKLADOM....ked som po týždni volala na infolinka, aký je stav môjho balíka, tak mi bolo povedané, že to oni nemajú a je to ešte len u dodávateľa. Príde to ASI budúci týždeň, viac mi k tomu nevedia povedať, kedže u extern.dodávateľa bol len 1ks daného výrobku.
    Max.neserióznosť, navyše takto pred Vianocami.

Nepíšem, že je niečo skladom, keď to nie je pravda a termín doručenia mi nevedia garantovať.

• Very expensive

I do not recommend to buy it or buy anything from this shop. The product was a lot smaller than I expected and it's not worth 32 euro. Very easily break because of the light material. Also I got it almost 2 weeks after I purchased instead of 2-5 working days as it was written on the website.