Prihlásiť sa a pridať recenziu

Objednal som si zelezny stojan na pilenie dreva. Stojan bol skriveny a niektore casti boli tak nakryvo zvarane, ze sa nedalo ani poriadne zlozit-nepodarok.

• 10 %

• Doba dodania
    • Komunikacia

Doteraz som nečítala recenzie, ale už zrejme budem. Tovar som objednala 17. februára, dorazil dnes 13. marca!! Neskutočné... po objednavke a zaplatení neprišiel žiadny e-mail o potvrdení objednávky, teda ani číslo objednávky ani nič podobné...
    Trikrát som volala, trikrát mi slečna povedala že tovar je odoslaný...
    Skôr mi príde zásielka z Číny, Austrálie alebo z Ugandy ako z 123shop.sk !!! NIKDY VIAC !

• Dobu dodania

Tovar som objednal, zaplatil prevodom, pri odoslani mi mala prist sprava o stave objednavky. Neprislo nic uz cakam 11 dni

• Dostupny tovar
    • Dlžka dodania a presnost doučenia

Bo to jediny obchod ,kde dany tovar ponukali.

Všetko Ok.

• Ziadne
    • Dodacia lehota neje splnena

Neodporucam. Objednal som si stolik kde pisalo: "do 3 dni". Pondelok tam volam po tyzdni ze ako to vyzera s mojou objednavkou lebo nic sa nedeje. Tak ta pani ze ani nevie ako to zistit tak ze sa spyta kolegyne a ona mi potom aj zavola. Nikto nevolal. Volam spat a ze kolegyna ma vela prace tak sa spytam ci mozem zrusit objednavku, zrazu mi vedela pomoct. Po 3 min ticha povedala ze jej kolegyna povedala ze to meska koli koncorocnej uzavierke a ze do konca tyzdna to budem mat doma. Dnes je sobota vecer a moj stolik typujem ze je este niekde na sustruhu. Nakup v tomto obchode rozhodne neodporucam kazdemu kto chce mat svoj objednany tovar doma co najskor alebo aspon v danom termine ako je uvedene na stranke.

Nepravdivosť dodacej doby

• prijateľné ceny
    • na stránke je tovar označený že je skladom, a v skutočnosti skladom nebol

na stránke bol tovar označený že je skladom a druhý deň mi volali že skladom nebol a teda ho nemajú. ale aspoň ma kontaktovali hneď ako to bolo možné, to oceňujem.

• dĺžka dodacej lehoty

• Ponukany Tovar nie je na sklade

• Komunikacia iba mailom, aj to odpoved dostanete po 4-5 dnoch, telefonicky kontakt sice uvedeny ale nikto nedviha.ak si zelate vratit peniaze za zaplateny tovar ktory vam nemozu dodat lebo ho uz nemaju tak prestanu komunikovat uplne. Som zdesena a nespokojna. V prvom rade ma prekvapilo, ako je mozne, ze vam objednavku system dovoli zaplatit, ked tovar maju uz vypredany!!! A po druhe, ze sa snazia natahovat cas vratenia penazi tym, ze vam budu nukat nahradny tovar a ale vsetko len cez mail, a ako som uz povedala, odpovedaju s opozdenim 4-5 dni, t.z ze ak potrebujete odpovedat na tri ich ponuky tak sa vratenia penazi asi nedockate, mne osobne ich este nevratili a to uz presli viac ako 3 tyzdne

Uz nikdy viac

• nákup z domu

Spokojnosť

• dobra dodacia lehota
    • tovar bol za dobru cenu
    • komunikacia!!!
    • platba vopred

celkom v pohode, len by to chcelo lepsie komunikovat zo zakaznikom a menej chaoticky..

• Rychlost dodania a lacno
    • Ze nedodrzi dodanie

Uz by som si ho nevybrala

• rýchly a hlavne z domova

Neponúkajú tovar na dobierku, ani iný spôsob priamej platby.
    Tovar v skutočnosti nemajú, v ponuke figuruje naďalej.
    Nedôveryhodný, doteraz nemám vrátené peniaze

Reakcia obchodu www.123shop.sk

omlouváme se, v současné době lze platit pouze převodem. Na možnosti platby dobírkou pracujeme. Vaše platba za zboží Vám byla vrácena obratem, prodlení bylo zřejmě způsobeno převodem z České republiky.

• -možno že je najlacnejší...
    • absecia dobierky aj keď to figuruje na stránke...
    • následná komunikácia cez telefón, potreba zaplatiť vopred
    • potvrddzujúci mail udával cenu v CZK... cena obsahovala aj príplatok za dobierku, ale celé to bolo zaplatené prevodom vopred...

Celé zle...

Reakcia obchodu www.123shop.sk

ospravedlňujeme sa, v súčasnej dobe je možné platiť len prevodom. Tento spôsob platby je bez poplatkov. Na možnosti platby dobierkou usilovne pracujeme, aby mohla byť spustená v čo najbližšej dobe.

• Zavádzajú zákazníka, že majú tovar na sklade u dodávateľa, čo by malo znamenať, že tovar bude dodaný aspoň do týždňa a nie sú ho schopný dodať ani za mesiac.

Reakcia obchodu www.123shop.sk

bohužiaľ meškanie bolo spôsobené dvojtýždňovým výpadkom vo výrobe, o čom sme Vás obratom informovali.

• Nesplnena dodacia lehota, nekomunikacia so zakaznikom..som velmi sklamana

Neodporucam tento obchod!

Reakcia obchodu www.123shop.sk

ospravedlňujeme sa za komplikácie, problémy s komunikáciou už sme vyriešili.