• Jediný obchod v ktorom vám vyberú originál lišty a komponenty ku vami vybratej podlahe, som nadmieru spokojná. Veľký výber a dobré ceny.

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za úprimné hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojná :)

• Drzia slovo.

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojný :)

• Dobrá práca, kvalita tovaru
    • Není

Rýchlo, bez zbytočného odkladu, všetko v poriadku, cena zodpovedá kvalite, spokojnosť

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojná :)

• dobrá komunikácia
    • rýchle doručenie

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

• Ustretoví pracovnici - ocenujem komunikaciu s Ing. Wittnerom- zasluzi si pochvalu!

Ziadne

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za úprimné a pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našim jednaním a komunikáciou spokojný :)

Odporucam kazdym

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Rýchle dodanie, dobre zabalené, spokojnosť!

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za úžasné hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojná a želáme Vám len tie najlepšie kroky po Vašich nových podlahách :)

• Rýchla odozva pri otazkach, priamy kontakt, ustretovost a rýchle dorucenie. Veľká spokojnosť.

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za úžasné hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojný a prajeme Vám len tie najlepšie kroky po Vašich nových podlahách :)

• Som veľmi spokojná s tým obchodom mali. sme od nich už viac objednávok a všetko bolo ok.

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za úžasné hodnotenie! Sme radi, že ste bola s našou firmou spokojná a prajeme Vám len tie najlepšie kroky po Vašich nových podlahách :)

• rýchlo dodávka tovaru

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojný a prajeme Vám len tie najlepšie kroky po Vašich nových podlahách :)

• Ry
    • Chle jednaniei dodanie

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

• Som veľmi spokojná dobrá komunikácia a skoré dodanie tovaru.
    • Zatiaľ nič nieje kvalita podlahy vyzerá dobrá uvidím ako sa s ňou bude pracovať

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Ďakujeme Vám za úžasné hodnotenie! Sme radi, že ste boli s našou firmou spokojná a prajeme Vám len tie najlepšie kroky po Vašich nových podlahách :)

• Rychlo

Reakcia obchodu 123podlahy.sk

Veľmi operatívne vybavenie zákazky +odborné poradenstvo a sprostredkovanie firmy na pokladku parkiet. Všetky služby vybavené do 4 dní vrátane položenej podlahy.