Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Veľmi príjemný prístup a rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu 123mobil.eu

ďakujeme pekne za Váš nákup a pozitívne hodnotenie, sme radi, že ste boli spokojní a niekedy nabudúce sa budeme opäť tešiť na vašu návštevu v našom e-shope:)

skokojny

• rýchlosť doručenia
    • zasielkovňa

Ako jediný obchod teda eshop malý tovar , ktorý som zháňal.

123mobil

Dodanie vpohode a batéria ktorú som objednal je už v telefóne 19.6. zatiaľ je ok

123mobil

• Rýchlosť, profesionálny prístup.
    • Žiadne výhrady

Doporučujem

• Primárne dodané

• Príjemný prístup
    • Milý personál
    • Rýchlosť vybavenia

Nakupujem v tomto obchode od roku 2011 a nikdy som nemal ani najmenší naznák problému. Veľmi rád tento obchod odporúčam svojím známym.

Reakcia obchodu 123mobil.eu

Všetko v poriadku,len dlhšie trvala doprava. Inak chválim.

Reakcia obchodu 123mobil.eu

ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie, sme radi, že ste boli spokojní a niekedy nabudúce sa budeme opäť tešiť na vašu návštevu v našom e-shope:)

• rýchly

super

• Rychle dodanie, cena skoro ako na aliexprese :D

• dobre ceny
    • primerane naklady na dopravu
    • dobre zabalene

ziadny potvrdzujuci email o objednavke cez vikend

Reakcia obchodu 123mobil.eu

Bola som milé prekvapená primárnym dodaním aj s darčekom.

Dakujeme:-)

• skvelá komunikácia
    • spoľahlivosť

Fajn obchod

• pohodlné hľadanie

• je bez poplatku za kuriera. Je rýchlejší.

• Rýchle dodanie,super ceny

• Ceny,rýchlosť dodania,zásielkovňa

Dobrý obchod +++

Som velmy spokojná.A tovar je velmy kvalitná.

uz som tu nakupoval spokojnost