Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
Fajn
- rýchle dodanie, predpoludním o 10:00 hod. som objednal, druhý deň ráno o 08:30 doručené!
- Rýchle doručenie
- Bez problémov
Dobré ceny, rýchla doprava a pekný e-shop
- Rychle dodanie, vsertko bez problemov
Velka spokojnost
- Moja skúsenosť.reklamácia trvala vyše mesiaca akože telefón je v Nemecku v oprave.telefon mi prišiel neopraveny vykazovali tie isté chyby akože po oprave následne som oslovil predávajúceho že ako je to možné či mi vrátia peniaze alebo vymenia tovar za iný že si aj doplatím. Odpoveď že nie že sa môžem opäť pokúsiť dat telefón na reklamáciu takže znova mesiac telefón neuvidím.alebo že mám kontaktovať SOI to ako vážne? Komunikácia ako s 3 cenovej. Obchod NEODPORÚČAM problémy nastanú pri reklamácii. Také ceny ako majú oni majú aj inde alebo si treba priplatiť zopár eur a kúpiť inde lebo pri reklamácii neobstojite
Obchod neodporúčam vyhýbajú sa výmene tovaru aj vrateniu peňazí pri reklamácii Telefon vykazoval chyby od novoty.odpalia vás stým ze sa mate ísť sťažovať na SOI.komunikacia na úrovni 3 cenovej .samé výhovorky. To aby ste mal telefón stále v reklamácii po mesiaci aj viac trvalo moje vrátenie telefónu bohužiaľ stymi istými chybami a potom nastalo nekonečné dopisovanie ktoré trvalo zopár dní s odpoveďou že mám dať znova telefón na reklamáciu znova na mesiac alebo sa mam ísť sťažovať na SOI.
Reakcia obchodu Your Store
postupujeme presne podľa zákona. Komunikovali sme s vami od prvého momentu. Tak isto sme si dali poslať aj protokol zo servisu kde sa chyba neprejavila. Ponúkli sme vám možnosť opätovnej reklamácie ak ste stále nespokojný. Odmietol ste. -
- Rýchle doručenie, dobrá komunikácia
bezproblemovy nakup, velmi rychle dodanie. Mozem iba odporucit
- Rychle dodanie
- Jasne komunikacia v akom stave je objednavka
Darcek stihol prist nacas a 100% spokojnostot, dakujem :)
- Tovar skladom
- Rychle dodanie
Rychle dodanie, vsetko v poriadku, odporucam
dobra komunikacia.rychla dodavka
- cena tovaru
- rýchle dodanie
- nový zapečatený mobil
- potešilo by viac farieb na výber z daného mobilu.
- dobra cena
- profesionalny pristup
- starostlivost o zakaznika
- prehladny web
- doprava zdarma (kupoval som AirPods za 175 Eur)
- pracuju s 1-2-3 kurierom
- nie je mozne platit s ApplePay alebo cez patobnu branu
Your store absolutne odporucam! Nakupoval som tu po prvy krat, a cital som si recenzie , aby som zistil co najviac o tomto obchode. Ale vsetko je fajn, v piatok som objednal a zaplatil priamym vkladom na ucet a v pondelok bol moj balicek v kurierskej firme(123). Avsak im to trvalo az 3 dni kym mi produkt zacali dorucovat. V stredu som nebol doma, a tak prisli zasa az o 2 dni.. t.j. v piatok. Cize v skratke hodnotim Your store : 10 z 10 bodov, 1-2-3 Kurier : 2 z 10. Mozno toho maju teraz vela, ale prislo mi to neprofesionalne, ze sa balicek u nich zasekol na 3-4 dni.
Inak, YourStore mi volal v stredu , aby sa uistil, ze je vsetko v poriadku, pretoze videli ze je zasielka stale nedorucena. Budem tu nakupovat aj nabuduce. -
V pondelok poobede som objednal,v utorok som ho mal doma, super a dobrá cena oproti iným obchodom
- Nedokážu dodržať zverejnenu cenu.
Reakcia obchodu Your Store
je nám ľúto, že sme vám nepredali nový Samsung Galaxy S22 za 62€. Išlo o preklep čo je očividné keď ostatné farby stáli 621€. Hádam sa Vám tento husársky kúsok podarí u iného predajcu. Prajeme všetko dobre a ďakujeme za hodnotenie ;) -
Telefón prišiel v poriadku, aj napriek tomu, že bol chabo zabalený - len v bublinkovej obálke. Myslím si, že tovar za takú cenu by mal byť kvalitnejšie zabalený. Inak spokojnosť.
- rychle dodanie
- lepšia cena oproti iným eshopom
- tovar prišiel do dvoch dní
- prehľadná stránka
- Výborne ceny
- Originálny tovar
- Možnosť platiť kartou pri dodani
- Škoda že som nepoznal skôr
Aj keď je to asi relatívne nový hráč na trhu predajcov mobilov, som milo prekvapený a určite sa v budúcnosti vrátim ak aq rozhodnem pre nový telefón
Určite odporucim aj známym ak budú kupovať -
- Rýchle doručenie
- Nižšia cena oproti konkurencii
Mal som trochu strach keďže som tento eshop nepoznal, ale objednávka prišla do 3 pracovných dní, mobil bol nový zabalený, s plombou takže spokojnosť.
- Jednoduchá objednávka, rýchle dodanie tovaru