Obchod TNTRADE.SK získal vďaka spokojnosti overených zákazníkov prestížny certifikát Overené zákazníkmi.
Recenziu na tento obchod môžu písať len overení zákazníci - tým máte istotu pravdivosti recenzií.
Hodnotenie je možné urobiť vyplnením dotazníku spokojnosti, ktorý zákazníkom príde po nákupe.
Viac o službe Overené zákazníkmi
Recenzie TNTRADE.SK
Marian
Pridané: 14. mája 2012
- žiadne som nepostrehol
bol som spokojný
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
Pridané: 12. mája 2012
- kvalita komunikácie
- Dostupnosť odberného miesta.
- Rýchlosť.
Pridané: 12. mája 2012
- dobré ceny
- poloha obchodu = komplikovaný prístup (v prípade osobného odberu), na stránke by mohol byt aj statický obrázok malej mapy Zadunajskej ulice s vyznacenou polohou obchodu (bol som osobne preberat tovar)
-nasiel som tu najlepsiu ceni tovaru, ktorý som hľadal
-skúsenosti mam dobré - vybavenie objednavky bolo dobre odkomunikovane
-obchod by som odporúčal
Tomáš Kaniščák
Pridané: 8. mája 2012
- kvalita komunikácie
- dobré umiestnenie, v okolí nič podobné nie je
- dobré ceny
- personál ochotný poradiť
- neviem o žiadnych, snáď iba dlhé čakanie na niektorý tovar ale to nie je ich vina
nakupoval som v tomto obchode lebo mi ho kamarát doporučil tak som sa išiel pozrieť
celkovo dobrý obchod, nižšie ceny sa najdu len ťažko, majú kamennú predajňu čo je len výhodou(nerád nakupujem cez internet)
už som ho aj doporučil viackrát
mkandrejk
Pridané: 6. mája 2012
- kvalita komunikácie
- 1.Pri komunikácii cez telefon sa mi snazili poradit co najlepsie.
- 2.Moznost osobneho odberu v Bratislave.
- Pri prvej navsteve je trochu problem obchod najst.
Dobra kombinacia ceny tovaru, rychlosti dodavky a moznosti osobneho odberu priamo v BA.
Pridané: 4. mája 2012
- kvalita komunikácie
- cena, dobra a priama komunikacia so zakaznikom, ochota, rychlost dodania tovaru
- neprehladna a zastarala web stranka
Pridané: 3. mája 2012
- kvalita komunikácie
Objednal som si sluchatka Koss The plug, vsetko prebehlo bez problemov, tovar v poriadku, nemam co vytknut.
Oliver Hruška
Pridané: 2. mája 2012
- kvalita komunikácie
- Drobný nedostatkový a špeciálny materiál (chladiče, skrutky, ventilátory a pod.). Všetko som našiel, ak nie, bola pripravená náhrada, komunikácia excelentná.
- Dá sa prísť s bikom po cyklo chodníku k predajni. Chcelo by to nejaký stojan alebo oficiálny priestor na biky v predajni a/alebo vonku :). Prosím o realizáciu, jednoduchý stojan nemôže byť drahý - zrejme developera zatiaľ nenapadlo. A propagovanie (mapa) prístupnosti predajne nielen pre autá (som vlastník auta).
- Engine e-shopu treba zmodernizovať, je zastaralý, nielen facelift. Prosím urobte to. Layout už nevyhovuje súčastným potrebám, treba zjednodušiť, rozčleniť s väčším kontrastom, atď. Najmite si prosím profi UI (user interface) špecialistu. Je to drahšie, ale profi prístup má svoje výhody.
- Pri rýchlom hľadaní najnižšej ceny na rôznych e-shopoch je silný nástroj pole "Search", teda "Hľadať". Prosím o zvýraznenie resp. prepracovanie (rozšírenie). Zákazníci hľadanie riešia v chvate, používajú preto Search (predpokladám). Osobne hľadanie riešim vždy cez Search a opúšťam "zle" urobené weby so slabými výsledkami hľadania. TN nie je vyslovene nepoužiteľný ale je tu určite priestor na zlepšenie.
Viď bod "Aké hlavné výhody podľa Vás obchod ponúka?"
Silno odporúčam ako špeciálny e-shop, kde síce nenájdu všetko a za naj-naj ceny, ale dodanie je v poriadku a drobnosti a nie bežné veci sú vždy na jednej kope a nemusí sa objednávať z x-rôznych e-shopov. Pri upgrade PC som bol prekvapený práve faktorom, že všetko som tu našiel (inde v SK a aj CZ to bol problém) a navyše solídne výrobky (Arctic), resp. dokonca uvažovanú drahšiu alternatívu (Scythe). Palec hore, spokojnosť. Ďakujem.
Pridané: 1. mája 2012
- nizke ceny
- kvalitne pocitacove komponenty
:) najnizsia cena vybraneho tovaru
Patrik
Pridané: 28. apríla 2012
- kvalita komunikácie
- dobra cena, velký vyber,...
Zobrazujem 1 - 10 zo 188 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...19 Ďalšie »