• odborný
    • ústretový
    • tovar skladom možný ihneď k odberu
    • cena
    • dlhá doba dodania na objednávku

• Skvelá komunikácia
    • Široký výber tovaru

• Skvela komunikacia
    • Specialisti na to co predavaju
    • Uzkoprofilovy tovar, ktory inde tazsie zozeniete
    • Flexibilita pri zmene objednavky
    • na niektore veci si clovek musi pockat

Všetko prebehlo dobre.
    Takto by mali fungovať ostatné obchody.

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšie, prípadné objednávky a nech sa Vám darí.

• Rýchle doručenie
    • Dobré ceny

• Špecifický sortiment
    • Rozumné ceny
    • Cena dopravy nie je prehnaná

Reakcia obchodu Tiché PC

• Všetko čo potrebujete na chladenie a viac
    • Prijateľné ceny
    • Dostatok vecí skladom

Nakupujem tu pravidelne, odporúčam.

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie, za dlhoročnú priazeň a tešíme sa na ďalšie, prípadné objednávky.

• ponúkajú exotický HW,
    • majú ho na sklade vo vyšších množstvách ako iní obchodníci
    • primerané až veľmi dobré ceny
    • korektné jednanie
    • chýba mi možnosť platiť kartou alebo google pay
    • chýba mi možnosť dodania na balíkomaty
    • na heureke v porovnaní som ich ceny nevidel, preto som najprv objednal inde, až keď iný nevedeli dodať som sa pozrel na tichepc.sk a zistil že ceny majú porovnateľné s najlacnejšími a okrem toho produkty mali aj na sklade

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšie, prípadné objednávky. V rámci služby dodania do boxov stačí v rámci DPD prepravy napísať do poznámky do ktorého boxu dodať a my pred prijatím objednávky dodaciu adresu upravíme. Samozrejme ideálny by bol výber priamo v kroku výberu prepravy. V rámci platby sme uprednostnili platbu QR kódom (čoskoro budú mať všetky banky okamžité platby) kde nie sú dodatočné poplatky pre zákazníka / pre nás. Heuréku máme len v základnom režime a to len hodnotenia, je to z dôvodu, že špeciálny tovar v rámci katalógu heuréka nevie / nevedela zaradiť, alebo sa zaradili do takých sekcií, že to jednoducho nemalo význam. Za XX rokov pôsobenia máme stálu klientelu - samozrejme chápeme, že množstvo ľudí čo nás nepozná by nás našlo ak by sa šiel plný heuréka profil, ale jednoducho po zrátaní nákladov, mínusov a ako to funguje radšej použijeme prostriedky inou formou a inde. Ešte raz ďakujeme za nákup a prajeme pekný deň.

• zaujimava ponuka
    • platba prevodom

vsetko prebehlo v poriadku

Reakcia obchodu Tiché PC

Vysoko profesionálny prístup a odbornosť. Na základe vlastných skúsenosti, môžem obchod len odporučiť.

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Tiché PC je náš dodávateľ výpočtovej techniky a hlavne kastomizovaných PC zostáv už dlhé roky. Sme extrémne spokojní a určite odporúčame.

• Komunikácia
    • Rýchlosť vybavenia objednávky
    • Komponenty do PC
    • Vodné chladenia od značiek ako EK-WB, Aquatuning, atď....
    • Ceny

• Múdri a symptickí personál
    • Rýchle vybavenie objednávky
    • Profesionálny prístup
    • Super ceny

Objednal som si delid procesora a všetko vybavné rýchlo a dobre. 20 stupňov roziel!

Reakcia obchodu Tiché PC

Profesionálny a vysoko odborný prístup. Výborná komunikácia. Nemám čo vytknúť.

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšie objednávky.

Ked pride tovar budem vefiet,ale mate velky vyber

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za recenziu, objednávku sme Vám poslali dnes, pričom produkt sa naskladňuje od objednávky do 7-10 prac. dní ako sa píše aj na jeho dostupnostom stave. Objednával ste 10.7 dnes máme 17.7 teda na 5 pracovný deň Vám už expedujeme viz. história objednávky. Teda dodali sme Vám tovar za polovičný čas.

Historia objednávky:
    17.7.2024 11:35:17: Archived (user: XXX )
    17.7.2024 11:35:16: Closed (user: XXX)
    11.7.2024 11:28:34: Active (user: XXX)
    "Dobrý deň,prijali sme úhradu na náš účet.Ďakujeme. "
    11.7.2024 11:28:28: Active (user:XXX)
    "UHRADENÉ - částka 11,09 € "
    10.7.2024 16:54:48: Active (user: XXX)
    "Dobrý deň, ďakujeme za objednávku. AT-Protect-UV Crystal Blue 1000ml náplň sme objednali na náš interný sklad nám príde ďalším zvozom od výrobcu za 10 prac. dní a potom posielame k Vám. V prílohe zálohová faktúra na úhradu o prijatí úhrady Vás systém bude informovať. Prajeme všetko dobré a ďakujeme."
    10.7.2024 16:45:12: Created (user: zákazník)

veci pre vodne chladenie kupujem zatial len odtial.

Reakcia obchodu Tiché PC

• zameraný na špecifický tovar, na ktorý ostatný predajcovia kašlú

• vysoka odbornost
    • ochota a promptnost
    • skvela komunikacia
    • jednoduchost nakupu
    • PC "šité" na mieru podla poziadaviek
    • starostlivost o zakaznika

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a veríme, že stanice budú ako vždy fungovať bez problémov a dlhodobo.

Vrelo odporúčam každému. Odbornosť a ochota poradiť a navigovať.

• odbornosť
    • poradenstvo
    • pomoc
    • komunikácia
    • nič

Reakcia obchodu Tiché PC

Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a veríme, že stanica bude pracovať bez problémov a k spokojnosti.