Recenzie Internetový obchod SYSNET
Pridané: 27. augusta 2010
Anonym
Recenzie emailom
Pre príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".
Pridané: 23. augusta 2010
Martin
Pridané: 6. augusta 2010
lolek
Pridané: 4. augusta 2010
Manthy
Skontrolujte si stranku hned chrome ma varoval na nebezpecny obsah ignoroval som to a isiel na stranku a antivirus mi nahlasil trojskeho kona ... :)Vyjadrenie obchodu Internetový obchod SYSNET
ďakujeme za upozornenie, už boli vykonané príslušné opatrenia.
Team
SYSNET
Pridané: 29. júla 2010
tomas
neodporucam tento obchodPre:
- nic
Proti:
- ze notebook uz nieje nam dali vediet den po ked kurier mal prist a to keby som nenapisal prvy sa nedockam ani odpovede
- cely den doma a cakat kedy pridu neprisli
- neochota zo strany prdavajuceho
Vyjadrenie obchodu Internetový obchod SYSNET
Dobrý deň
Vaša objednávka nebola vybavená, teda tovar ani neodišiel od nás. Notebook Asus, čo ste mali objednaný, patril k výpredaju. Mali sme prisľúbený termín zo strany Asusu na dátum, ktorý ste videli v objednávke (je tam uvedené, že je to približný termín vybavenia objednávky). To ale neznamená, že ten dátum je na 100% potvrdený. Keď tovar posielame, zákazník o tom dostane SMS, že na druhý deň môže očakávať tovar a tiež príde aj mail kde je uvedené číslo balíka pod akým cestuje. Žiadna táto informácia Vám nebola zaslaná, tak ste nemali dôvod celý deň doma čakať na kuriéra, čo nás samozrejme mrzí.
Team
SYSNET
Pridané: 12. júla 2010
Martinus
Pridané: 9. júla 2010
deryl
Nakupoval som NB, ktory som objednal v stredu a v piatok som ho mal doma. Celkovo som spokojny, komunikacia obchodu so mnou bola primerana ako cez mail tak i formou sms. Jedina vec co musim hodnotit negativne je poplatok za dobierku vo výške 1 % z ceny.Pre:
- + cena
- + rýchlosť
- + doprava zdarma pri väčšom nákupe
Proti:
- - poplatok za dobierku
Vyjadrenie obchodu Internetový obchod SYSNET
Vážený zákazník,
ďakujeme za hodnotenie. Snažíme sa, aby všetci naši zákazníci boli spokojní. To jedno percento za dobierku si bohužiaľ účtuje kuriérska spoločnosť ako poplatok za manipuláciu s hotovosťou. Ak zákazník využije platbu vopred cez internet banking jednej z piatich bánk, ktoré máme (TABA, VUB, CSOB, SLSP, Poštová Banka), alebo na zálohovú faktúru tento poplatok odpadá. Pokiaľ je v takomto prípade tovar na našej prevádzke, alebo ho máme v našom externom sklade, vieme objednávku dodať už na druhý pracovný deň. V prípade dobierky sa to pohybuje do 2 pracovných dní.
sysnet.sk
Pridané: 23. júna 2010