Recenzie RealShop
kovop
Pridané: 8. mája 2012
- Pružnosť, flexibilita.
- Skutočný záujem o moju objednávku.
- Mal som dojem ako keby som bol jediným zákazníkom a moja požiadavka bola vybavená naozaj expresne.
- Prehľadný web, super možnosti.
- Príjemné jednanie.
- A suverénne najnižšia cena (1097 eur.....cenovo najbližšia konkurencia až za 1199 eur)
Skôr ako som sa odhodlal k nákupu pozrel som si recenzie na tejto stránke, bol som trochu skeptický a mal som obavy s nákupu. Cena ma však presvedčila a tak som to skúsil. Možno práve preto, že som nič nečakal som bol naozaj príjemne prekvapený. Ťažko si viem predstaviť, že by sa dalo niečo vybaviť flexibilnejšie. Som veľmi spokojný a naozaj odporúčam.
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
INTER
Pridané: 27. marca 2012
- oba nákupy, ktoré sme uskutočnili prostredníctvom Realshopu, boli k našej maximalnej spokojnosti:
- - web je prehľadný, a ponuka pestrá
- - všetky tovary, ktoré sme objednali, zabezpečili
- - v oboch prípadoch to bolo do troch dní
- - na možnosť bezplatného zaparkovania pred firmou ma upozornili
- - ceny majú veľmi dobré, nie síce najnižšie, ale po predchádzajúcich skúsenostiach už neexperimentujem .-)
zatiaľ žiadne proti nebolo, dúfam, že to tak aj ostane
Pridané: 26. marca 2012
Anonym
Pridané: 23. marca 2012
- na stránke nemajú aktuálny stav zásob na sklade
- zlé (neurčité) informácie o dostupnosti
- komunikácia zo zákazníkom prakticky žiadna
- objednaný tovar ani za 1 mesiac nedodali
26.2.2012 som si objednal tovar, ktorý mali podľa stránky skladom. Na 4. deň od objednávky (1.3.) mi prišiel email s 1 vetou:
"Dobry den, podla dnesnej informacii od dodavatela produkt **** bude dostupny druhy marcovy tyzden."
Do 19.3. ma nijako neinformovali a stave mojej objednávky, tak som im opäť písal, či mi teda objednaný tovar dodajú. Dostal som nasledujúcu odpoveď:
-------------------------------
Dobry den,
Taku odpoved som dostal od produktove manazera:
„Nejaký tovarík mi príde tento týždeň, zatial nemám faktúry takže neviem potvrdiť.“
Ale je mozne ze to vobec ani nebude. Ked nebude v tejto dodavke tak potom uz nebudu vediet dodat.
-------------------------------
23.3. ráno som im poslal email, aby sa vyjadrili, či mi ten tovar vedia začiatkom budúceho týždňa dodať, alebo nie. A ak nie tak potom ruším objednávku. Nedočkal som sa vôbec žiadnej odpovede.
huby
Pridané: 20. marca 2012
- absolutne nic
- uz stvrty mesiac mi nevedia dorucit tovar co som si objednal, a to mi tvrdili ze na vianoce ho budem mat
- velmi slaba komunikacia
- zle informacie o dostupnosti
- lakaju iba na cenu, ale sluzbami si reputaciu pokazia 100x viac
Toto bol moj prvy aj posledny "nakup" v tomto obchode ajked sa nepodaril za 4 mesiace zrealizovat. vsetkym odporucam aby sa tomuto obchodu vyhli co najvacsim oblukom.
dakujem
Senti
Pridané: 17. februára 2012
- rýchla odpoveď
Neviem o čo vám ide... pred polhodinou som im poslala otázku, či je daný nb dostupný, ktorý chcem, a v akom čase by ho dodali. Teraz mi už aj došla odpoveď, a keďže sa už vôbec nedodáva, ponúkol mi náhradné modely...
rýchlejšie jednanie som ešte nezažila...
Ondrej
Pridané: 14. februára 2012
- ignoracia
opakovane som sa pytal (od 22.1.), ci mi vedia zabezpecit bateriu / ci konkretna bateria sedi do mojho notebooku (A105-S4074) a stale bez odpovede.. neodporucam tu nakupovat ak sa vam to nahodou aj podari, pripadna reklamacia moze byt problem
Pridané: 10. februára 2012
Majo
Pridané: 28. januára 2012
- Absolútne nič
- Komunikácia,Vyhladovanie,Dostupnosť tovaru,popis tovaru,nulová pomoc,fatálna arogancia.
Žiadna komunikácia,objednal som si tovar ktorý bol skladom a dostal som telefonát stým že tovar nie je skladom a dodanie je do 3 týždňov, do dnes je na stránke ten istý tovar stále tam je napísane ze je Skladom poslal som mail a dostal som naspäť horko ťažko odpoveď že tovar o ktorý mám záujem sa nedá už zohnať ale na stránke ho v ponuke máju stále.Komunikácia je veľmi zlá a sú dosť nepríjemný.Človek sa tam leda dovolá a keď to už niekto zdvihne tak jednak je nepríjemný a keď mu vysvetlím môj problém tak dostanem odpoveď len to počkajte dám vám kolegu a to ide dva tri krát lebo nikto nevie nič alebo nechce vedieť.
Hodne veľa tovaru je dovedených s iných krajín a sú určene pre iné krajiny ako Slovensko a tu je potom problém reklamovať tovar v autorizovanom servise.
Laco nakúpia v Poľsku a tu to to predajú ako Tovar ktorý je určený pre Slovensko.
Nikdy viac tam nekúpim nič do dnes ľutujem že som tam kúpil niečo.Už nikdy viac nemám záujem spolupracovať s týmto obchodom.
Pridané: 24. januára 2012