Recenzie Qcomp
Ferry
- dodacia lehota
- prehľadnosť obchodu
- kvalita komunikácie
Zákazník odporúča obchod svojim známym.
odporucujem Pre:
- serioznost, dobre ceny
Recenzie emailom
Pre príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".
Pridané: 5. augusta 2010
zákazník
odporúčam aby ste si dobre vybrali a objednali cca do 4 dni to príjde UPS v pohodičke a neje žiaden problém.aspoň ja som spokojný na 99percent.Pre:
- dobrý výber, doručenie tovaru, komunikácia super (sms) o stave objednávky.super
Proti:
- nie uplne najnizsie ceny oproti inym e-shopom, občas malá chyba pri popise parametrov napr. chýba (bluetooth) a v parametroch napísane že to je. treba si kontrolovat vybraný tovar. ale nič iné, nič tragické, vrelo odporúčam tento shop.
Pridané: 31. júla 2010
Anonym
Pridané: 27. júla 2010
Anonym
napiste mi na e-mail peto-1994@azet.skPre:
- ja bi som nechcel pridať recenziu ale chcel bi som sa pitat ci ste aj dostali k notebooku dakto batoh s hernou misou razor a je to seria notebooku ASUS G73JH-TY112V prosim ak ste ho dakdo kupovali tak napiste je to pre mna dolezite dakujem
Pridané: 25. júla 2010
Martin
Odporucam nakupovat v QComp-e, je to seriozny obchod so sirokymi moznostami platby, dodavky su rychle a bezpecne. V podstate okrem ceny tovaru, ktora sa da na internete najst aj lacnejsie, im nie je co vytknut.Pre:
- Seriozny obchod s nizkymi cenami, komunikacia s nakupujucim na dobrej urovni, notifikacie cez SMS o stave objednavky, rychle dodanie (do 24 hod po potvrdeni platby v mojom pripade), velmi kladne hodnotim to, ze pri platbe prevodom kupujuci nemusi cakat na ich evidovanie platby, ale moze im poslat mail s dokazom, ze platbu uskutocnili a zakazka sa zacne vybavovat ako zaplatena.
Proti:
- nie uplne najnizsie ceny oproti inym e-shopom
Pridané: 20. mája 2010
bebe
Pridané: 4. mája 2010
Ďuro
ochotný personál vždy poradírýchle dodanie
žiadne riziko,tovar si na predajni prezriete a až potom zaplatíte
vrelo odporúčam pre veľký výber tovaru a jeho ceny
Pre:
- všetko čo som si tam objednal mi došlo do 24 hodín, skvelé ceny možnosť vyplatiť tovar až priamo na predajni
- prehľadná web stránka s výborným popisom výrobkov
Pridané: 14. marca 2010
Jakub
Solidní obchod s širokým sortimentem. Nakupoval jsem několikrát, reklamaci jsem zatím žádnou neřešil, doposud spokojenost. O stavu objednávky je zákazník informován smskou. Mohli by být levnější.Pre:
- solidní obchod
- většina zboží obvykle skladem do 3 dnů
- dobrá poloha pro osobní převzetí (Košice)
Proti:
- u většiny zboží ne úplně nejnižší ceny
Pridané: 2. marca 2010
ASUS ID50