Pixmania Certified Seller
Recenzie Pixmania Certified Seller
xxx
Pridané: 8. mája 2012
- žiaľ nezistil som
- neskutočne dlhá čakacia doba na tovar, zo strany dodávateľa žiadna ochota informovať zákazníka, že tovar bude meškať alebo ho nevedia zohnať, nakoniec som zaplatenú objednávku zrušil a teraz tŕpnem, aby som dostal peniaze naspäť.
PIXMANIA nikdy viac!!!
Reakcia: 14. mája 2012
ospravedlňujeme sa vám za nepríjemnosti. Napíšte nám prosím na nazory_sk@pixmania.com a uveďte číslo vašej objednávky, aby sme mohli preštudovať vašu reklamáciu. Alebo kontaktujte priamo náš zákaznícky servis telefonicky na čísle 02 5010 2660 alebo mailom cez FAQ Napíšte nám
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
Miška
Pridané: 4. apríla 2012
- prehľadnosť obchodu
- kvalita komunikácie
- dobre ceny
- akcie
- tovar bol na sklade, ale ked som si ho objednala a cakala nan 2 tyzdne a sama som tam zavolala, zrazu bol nedostupny :(
vzdy si overte, ci tovar naozaj maju na sklade, pretoze platite vopred a potom cakate ako de..l a tovar nemusi prist
Reakcia: 6. apríla 2012
tovar nie je rezervovaný po uskutočnení objednávky, ale až po prijatí platby. Pokiaľ platíte bankovým prevodom z inej banky ako Tatrabanka, platba je prevedená do 2-3 pracovných dní. Pri prevode z Tatrabanky je platba potvrdená vždy na druhý pracovný deň na základe výpisu. Doporučujeme vám platiť kartou nakoľko sa tam doba medzi zadaním objednávky a platbou skrátí.
Niks
Pridané: 19. marca 2012
- dodacia lehota
- prehľadnosť obchodu
- kvalita komunikácie
- kvalita dopravy
- Nedavno nam pribudol novy clen do rodiny J tak sme vybavovali detsku izbu…
- Na PIXmanii sme nasli velmi zaujimavy vyber nabytku pre babatka, tak sme kupili postielku a skrinu a komodu.
- Dorucenie v pohode, za 5 dni...
- Zatial nic negativne.
Odporucam kazdemu...kvalitne veci za rozumne ceny.
- Jediný plus, je milý prístup ľudí na zakaznickom servise, ale inak všetko zle, úplne zle.
- Nedodržanie doby doručenia.
- Klamanie, že je tovar na sklade.
- Neochota pri vybavovaní reklamácie.
- Nespolupracovali keď som ich požiadal o vrátenie peňazí - vôbec mi nezaslali adresu kde mám tovar vrátiť.
- Tovar som ani nemal ako vrátiť a verím, že do dnešného dňa by som ho mal stále doma, keby som ho nepredal na vlastnú päsť.
- NIKDY VIAC
Bohužial, toto bola moja najhoršia skúsenosť akú som kedy s internetovým obchodom mal.
Reakcia: 14. marca 2012
napíšte nám prosím na nazory_sk@pixmania.com a uveďte číslo vašej objednávky, aby sme mohli preštudovať vašu reklamáciu. Alebo kontaktujte priamo náš zákaznícky servis telefonicky na čísle 02 5010 2660 alebo mailom cez FAQ Napíšte nám
szrg
Pridané: 22. decembra 2011
- - komunikuju v pripade dotazov
- - dodaciu lehotu nerataju odo dna objednavky ale odo dna expedicie, co znamena dalsich niekolko dni neocakavaneho cakania
- - nedodali ziadnu fakturu ani zarucny list
Na heureka.sk mali dobre hodnotenie a relativne dobru cenu. Po osobnych skusenostach s tymto obchodom neodporucam.
Reakcia: 27. decembra 2011
dovoľujeme si Vás informovať, že faktúru si môžete stiahnuť vo vašom konte Pix a Ja nie je dodávaná v balíčku.
záručný list je prikladaný priamo výrobcom produktu, pokiaľ sa záručný list pri výrobku nenachádzal nemôžeme Vám ho dodatočne dodať. Môžeme Vám však zaslať orazítkovanú faktúru spolu s výrobným číslom výrobku.
V prípade, že by bol s reklamáciou v autorizovanom servise problém obráťte sa priamo na nás.
hrdzi
Pridané: 10. novembra 2011
- -nízke ceny
- -široký sortiment
- -drahé cestovné
- -doručenie trvá dlho
- -nedostatok informácií o obchode na na ich webovej stránke
Tento obchod takisto neodporúčam. Sú tam síce lacné ceny, ale doprava trvá dlho a je drahá. Kupoval som z tade mp3ku ku ktorej som nedostal ani záručný list a ešte k tomu sa mi štyri dni na to pokazila, teraz ju chcem poslať na reklamáciu ale na ich stránke neviem vôbec nájsť ich adresu.
Reakcia: 16. novembra 2011
Pixmania sídlí vo Francúzsku, kde sa taktiež nachádzajú naše centrálne sklady a odtiaľ sú zásielky odosielané do celej Európy. Využívame služby externých dopravcov ako DPD, UPS, Dachser a poštové doručenie. Z tohto dôvodu nie je zatiaľ možné náklady na dopravu ovplyvniť. Dúfame, že vám s otvorením novej pobočky v Brne budeme môcť ponúknuť lacnejšie a rýchlejšie doručenie.
Onan
Pridané: 30. októbra 2011
Fando
Pridané: 19. októbra 2011
- Kupil som tu pracku, Whirlpoolku AWE 7729. Bol som velmi milo prekvapeny profesionalnostou obchodu. Pravidelne ma informovali o stave objednavky, pred dorucenim zavolali, pomohli pracku vyniest, boli velmi mili. A pracka je zatial super. Naozaj odporucam.
Spokojnost
kika j
Pridané: 14. októbra 2011
- nizke ceny
- dodrzanie dodacej lehoty
- pohodlny nakup
- velky vyber tovaru
- za prijatelne postovne dodavka tovaru az domov
- nic
Kupila som tu uz viac krat rozny tovar a vzdy sme boli spokojni, tovar prisiel vcas, bol dobre zabaleny a aj otazky ohladne montaze sme riesili telefonicky bez problemov.
gabulik
Pridané: 13. októbra 2011