Recenzie PCmania.sk
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
pajo1212
tami
Pridané: 20. januára 2012
vilo45
Pridané: 17. októbra 2011
- Nízke, ak nie najnižšie ceny na trhu. Maximálne seriózny prístup k zákazníkovi, promptné a hlavne pre zákazníka najlepšie možné vybavenie prípadných vzniknutých problémov.U mňa to predstavovalo výmenu chybného produktu v čo najkratšom možnom čase.
- Fakt, že mi bol daným obchodom doručený chybný /svietiaci bod na displeji/ výrobok, nedávam za chybu obchodu, ale náhode, čo sa môže pritrafiť hociktorému inému obchodu. Proste som mal smolu.
Aj keď som mal tie problémy, aké som tu už uviedol, tento internetový obchod môžem s kľudným svedomým odporučiť každému, kto sa chystá v budúcnosti nakupovať touto cestou.
Tomu, kto nechce mať žiadne problémy s prípadným vybavovaním reklamácie, /posielanie tovaru naspäť, čakanie na opätovné dodanie, atď.../, by som predsa odporučil kúpu v najbližšom obchode, aj keď za mierne vyššiu cenu, kde táto procedúra môže trvať podstatne kratšie. Na záver ale predsa si neodpustím poznámku týkajúca sa môjho prípadu. Ide o vrátenie zjavne chybného výrobku, aj keď podľa predávajúceho jeden svietiaci bod na obrazovke nie je dôvodom na reklamáciu. Len by som bol veľmi zvedavý, kto by si ten výrobok kúpil, keby vedel, že má takú vadu? A z toho dôvodu pokladám za nesprávne, aby kupujúci hradil náklady za zpätné doručenie vadného výrobku.
- Pridávam body za snahu riešiť vzniknuté problémy. Ak problémy budú vyriešené v prospech oboch strán, maximálny počet hviezdičiek bude na mieste.
- Bohužiaľ mínusy sa nedajú vymazať, čo sa stalo to sa stalo.
Hodnotím veľmi pozitívne maximálnu snahu vyriešiť vzniknuté problémy. Svedčí to o veľmi serióznom prístupe fyrmy k vzniknutým nepredvýdaným problémom. Chcel by som zdôrazniť fakt, že asi mám zlú karmu, že sa na mňa asi lepia v poslednom čase len samé problémy, nezávislé od fyrmy, a beriem to fakt len ako náhodu.
Konečný verdikt vynesiem až po doriešení môjho problému.
Karol Nagy.
Vilo45
Pridané: 11. októbra 2011
- Nízke ceny, rýchle dodanie tovaru. Komunikácia so zákazníkom.
- Dodaný vadný tovar, na obrazovke notebooku svietiaci bod, čo je zjavne výrobná vada. Ostatné mínusy uvidím podľa ich ďaľšieho postupu na tento môj problém.
Vcelku príjemný internetový obchod, čo sa týka cien a rýchlosti doručenia, na druhej strane u mňa strata dôvery kvôly doručeniu vadného výrobku. Samozrejme môže to byť ojedinelý prípad, proste mám smolu, ale môže to svedčiť aj o vedomom predávaní druhotriedneho výrobku.
- - najvýhodnejšia cena
- - rýchlosť dodania tovaru
Ďakujem za ochotu a profesionálny prístup predajcov internetového obchodu PCmania.sk. Objednala som si Samsung Galaxy Tab. Navyše som bola veľmi milo prekvapená, spomínaný tovar prišiel skôr ako bolo predpokladané. PCmaniu odporúčam aj ďalším záujemcom. V najbližšej budúcnosti plánujem u nich kúpiť nejaký kvalitný monitor - nechám si poradiť :-)