Recenzie NajZážitky.sk
Lukas
Pridané: 10. apríla 2012
- kvalita dopravy
- Ponuku nevšedných zážitkov.
- Nevšimol som si žiadne.
Veľmi dobrá ponuka, profesionálny prístup.
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
Pridané: 31. marca 2012
- kvalita dopravy
- Dobre a kvalitne služby.
- Uzka ponuka.
Ponuka niečo čo v žiadnom hypermarkete nekupite.
Mária
Pridané: 19. marca 2012
- kvalita dopravy
- Veľká výhoda je,že som nemusela nikam chodiť a vôbec by ma nenapadol taký darček vybrať,keby som ho nenašla na vaších stránkach tieto adrenalínove akcie.
- bolo to pohodlné
- jednoduché
- rýchle
Dôvod prečo som kúpila v tomto obchode je pohodlnosť,jednoduchosť a rýchlosť.
Odporúčala by som tento obchod z dôvodu veľkého výberu produktov a rýchleho vybavenia.
nastvany,uz nie zakaznik
Pridané: 15. marca 2012
- kvalita komunikácie
katastrofa,co sa tyka komunikacie,pokazili nou prekvapenie nakolko tovar mal byt darcek..Ich mailovou komunikaciou na mail obdarovaneho predom prezradili pripravovane prekvapenie.No comment....
Reakcia obchodu NajZážitky.sk
Reakcia: 16. marca 2012
veľmi nás mrzí Vaše sklamanie s nákupom v našej zážitkovej agentúre. Pri Vašej objednávke ste však uviedli údaje o obdarovanom do sekcie, kde sa uvádzajú údaje osoby, ktorá darček objednáva. Automaticky sme teda odoslali darčekový poukaz na uvedenú mailovú adresu, žial netušili sme, že daná adresa je obdarovaného. Ospravedlňujeme sa za túto situáciu a zmarenie Vášho prekvapenia. Určite sa budeme snažiť upraviť náš objednávkový proces aby sa podobná situácia neopakovala.
Tomáš Fábry
konateľ zážitkovej agentúry NajZážitky.sk
tulo
Pridané: 24. februára 2012
- -rýchlosť vybavenia
- -serióznosť
- -komunikácia
- -dobrá skúsenosť po prvom nákupe
-dobrá skúsenosť pri prvom nákupe
-rýchla a bezproblémova komunikácia s obchodom
-samotná akcia(škola šmyku v Rakúsku) prebehla perfektne
-áno odporúčam aj ostatným
Soňa
Pridané: 21. januára 2012
- spolahlivost
- nemohla som si tovar objednat cez kuriersku sluzbu, musela som ist na postu
super
Reakcia obchodu NajZážitky.sk
Reakcia: 19. marca 2012
aj na základne Vášho podnetu sme pridali možnosť zaslania poukazu kuriérskou spoločnosťou. Verím, že tak niektorým zákazníkom uľahčíme objednávanie ale hlavne prebratie zážitkových poukazov.
Tomáš Fábry
konateľ zážitkovej agentúry NajZážitky.sk
Pridané: 21. januára 2012
- netradičné darčeky
dobrý výber, rýchle jednanie a doručenie
jana.bene
Pridané: 20. januára 2012
- kvalita dopravy
- - pohodlny nakup "zo stolicky"
- -zatial neviem
dufam, ze budem spokojna, zatial som vyuzila kupu prvykrat
M.F.Košice
Pridané: 20. januára 2012
- kvalita dopravy
- Pri objednávke som ihneď bola kontaktovaná pracovníčkou K.Krišicovou, ktorá ma upozornila,že tovar nie je na sklade,objednajú ho pre mňa a ihneď ma bude kontaktovať.Mala som tam stanovený termín(darček pre syna na narodeniny),do kedy som to potrebovala mať doma-pracovníčka ma ihneď kontaktovala a tovar som si prtevzala na pošte.Som maximálne spokojná s p.Krišicovou, za ochotu,rýchlosť objednania a vybavenia mojej objednávky.Týmto jej ďakujem.M.F Košice
Pridané: 9. januára 2012
- kvalita dopravy
- Výhodou je netradičnosť Vašej ponuky a preto je to zaujímavé darovať ako darček.
Vašu stránku som našla vďaka Vašej akcii, na základe ktorej ľudia Vašu stránku "lajkovali" na Facebooku, keď som si pozrela Vašu ponuku automaticky som vedela, že si niečo vyberiem. Pri porovnávaní cien s konkurenciou ste najlacnejší. Páčila sa mi telefonická komunikácia, promtnosť zamestnancov, ako aj zabezpečenie mojich požiadaviek. Verím, že absolvovanie zážitku bude stáť za to.