Recenzie www.MP3.sk
Pridané: včera, 22:43
Roman
čakať na tovar viac ako dva týždne, ak sa chcem niečo dozvedieť, musím volať...prísľub, že zavolajú ak budú mať nejaké info...prázdne reči. ABSOLÚTNE neodporúčam!!!Pre:
- Ak som sa dovolal, tak slušné jednanie
Proti:
- ...ale to bolo asi tak všetko. Podľa všetkého len prázdne reči, resp. naučené frázy
Recenzie emailom
Pre príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".
Pridané: včera, 13:58
Pridané: včera, 10:00
Zloba
24.8.2010 som si objednala mobil, hneď mi prišiel mail o potvrdení objednávky, lenžde dnes je 2.9.2010 a nik mi nereaguje na maili a na telefonáty, zrazu sa ich rýchlosť stratila :DUrčite neodporúčam, keď človek nevie na čom jeho objednávka stojí. Slušnosť je odpísať alebo zodvihnúť ten telefón.
Katastrofa, nikdy viac!!!
Pre:
- Nič kladné nenachádzam, ani tu hviezdičku by som nedala, ale keď sa inak nedá :D
- Všetko
Pridané: 1. septembra 2010
AM
Objednal som si MP3prehravac s tym ze ho nemaju na sklade ale do 5 dni bude k dispozicii. V registracnom maily bolo napisane ze ak tovar nie je skladom tak najneskor nasledujuci den ma informuju kedy bude tovar dostupny - nestalo sa tak. Prisiel mi mail iba o potvrdeni objednavky nic viac. Stav vasej objednavky mozete sledovat na ich stranke - len skoda ze vacsina casu ich stranka bud vobec nefunguje alebo sa neda prihlasit do systemu. Napisal som im mail aky je stav mojej objednavky a ci mi vobec nieco pride - neodpovedali - uz je to tyzden. Chcel som im teda zavolat - nezdvihaju. Dalsie minus hodnotim ze tovar sa da zaplatit iba na dobierku kurierom, ved zijeme v 21storoci kde sa vacsina takychto nakupov riesi bezhotovostne,prevodom na ucet alebo nieco podobne. Zaujimalo by ma ci nemozu dostat nejaku pokutu od slovenskej obchodnej inspekcie ked zavadzaju s dodacimi lehotami. V dnesnom svete si clovek nieco objedna a na druhy den to ma doma - ale v tomto eshope to zrejme este nepochopili. ABSOLUTNE NEODPORUCAM radsej si nabuduce priplatim tych par eur v inom shope a budem to mat hned doma. Mimochodom MP3 prehravac este stale nemam doma a uz je to vyse tyzdna :(. V ostatnych shopoch som takuto drzost este nezazil aby takto kaslali na zakaznika a to som nakupoval uz vo vela neznamych eshopoch...som velmi nastvany,kebyze si to objednam z ineho shopu uz to mam doma.teraz absolutne neviem kedy to pride ci o mesiac alebo kedy,problem je ze uz asi nebudem doma, zbytocne problemy :((((Pre:
- nizke ceny
- zla komunikacia
- nefunkcnost web stranky
- nefunkcnost sledovania zasielky
- nezdvihaju telefony
- neodpovedaju na maily
- nie je mozne si vybrat sposob platby,iba na dobierku
- dodacia lehota
Pridané: 1. septembra 2010
Marika
Pridané: 31. augusta 2010
jasa
Pridané: 31. augusta 2010
ehm
11.07.2010 som si objednal foliu, ktoru mali mat podla stranky na sklade. Nasledujuci den som sa v odpovedi na objednavku dozvedel, ze tovar je dlhodobo nedostupny a ak ho chcem, musim si pockat. Ked sa na stranke v druhej polovici augusta tovar znova objavil ako "na sklade", stav mojej objednavky sa do tohto dna nezmenil z "prebieha naskladnenie." Pri opatovnej marnej snahe dozvediet sa ako to vlastne s tovarom je (email, ICQ, telefon) som to radsej vzdal a pohladal u konkurencie... VYSLOVNE NEODPORUCAM!P.S.: Dat si na stranku "len" pozitivne skusenosti zakaznikov bez moznosti reakcie pre vsetkych (teda i tych nespokojnych) mi pride vrcholne !neseriozne!
Pre:
- slusne vystupovanie (v pripade, ze so zakaznikom mienia komunikovat)
- nekomunikuju so zakaznikom
- neodpovedaju na elektronicku postu
- nezdvihaju telefon
- na stranke klamu a zavadzaju
- typicky priklad neseriozneho predajcu
Pridané: 28. augusta 2010
Petko
Pridané: 27. júla 2010
Peto
objednal som si telefon s tym ze ho nemaju na sklade ale hned ako im pride mi ho zaslu ( do 5 dni ) ... presiel tyzden a stale ho nemaju ani na sklade, s tym ze dodanie by malo trvat 3 dni budem rad ked pride do dovolenky ...Proti:
- cakate a cakate
Pridané: 24. júla 2010