Heureka.sk - nákupný radca

InterStore.sk

84%
Zákazníkov odporúča obchod

Hodnotenie obchodov

Ako používatelia hodnotili daný obchod?
 
Celková spokojnosť
  • Dodacia lehota
  • Prehľadnosť obchodu
  • Kvalita komunikácie
  • Kvalita dopravy
  • 99 % Zákazníkom dorazil tovar v poriadku
  • 84 % Zákazníkom dorazil tovar do 10 dní
  • 4,2 dňa Priemerná doba dodania v dňoch

Recenzie InterStore.sk

Overený zákazník InterStore.sk

debil čo tam objednal

Pridané: 16. januára 2015

  • Neodporúča obchod

Tovar som objednal 24.12.2014, do dnešného dňa, t.j.16.01.2015 som tovar nedostal a ani na webovej stránke predávajúceho neviem dopátrať stavu mojej objednávky. Nulová možnosť komunikácie.
Každý návštevník tohto fóra môže dvakrát hádať,či si v InterStor.SK ešte niečo objednám.

Recenzie emailom

Na príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".

Overený zákazník InterStore.sk

janci

Pridané: 16. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

30%

  • nizke zeny
  • nekomunikacia s klientom, kde by ma informovali, ze dodavatel sa omeska.

Predtym bolo dodanie a vsetko v poriadku a zrazu obchod nie je schopny dodat tovat ktory bol objednany skoro pred mesiacom. presne 29 dni a to je trochu moc

Overený zákazník InterStore.sk

Overený zákazník

Pridané: 15. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • Údaje na stránke nie sú aktualizované dostatočne včas a po objednaní tovaru mi po 2-3 dňoch oznámili, že objednaný tovar nie je k dispozícii a bude až o 2-3 týždne.
Overený zákazník InterStore.sk

Valer

Pridané: 14. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

10%

  • Nechal som sa zlakat dobrou cenou a osobnym odberom
  • klame o dodacich lehotach

Tovar som objednaval 16.12.2014. Dodacia doba bola uvedena pri tovare na stranke do 7 dni a pri potvrdzujucom emaile do 5 prac. dni.
Upozornenie, ze si mam prist po tovar mi prislo 14.1.2015. Ziadna zmienka o meskani, nejake slovo na ospravedlnenie. Nie, dakujem. S takym obchodom nechcem mat nic spolocne.

Uživatel bez avatara

arpi75

Pridané: 14. januára 2015

10%

  • cena
  • klamu a zavádzajú

Nezvyknem písať recenzie, ale už to neni ten istý obchod čo bol pred 5 rokmi, objednal som SSD Disk ale dodnes moja objednávka neni vybavená. Do zajtra počkám a potom ruším moju objednávku. Radšej si to kúpim cez Mall, Alza , Hej, ktorí ma nikdy nesklamali a tovar dodali vždy na čas. Posledný krát som od Vás niečo kúpil!!!
číslo objednavky: 787401

  • Bola pre vás táto recenzia užitočná?
  • Áno (4)
  • Nie

Reakcia obchodu InterStore.sk

Poprosim Vas cislo Vasej objednavky

Overený zákazník InterStore.sk

Nika

Pridané: 14. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

20%

Tovar som si objednala, prešli už viac ako 2 týždne a stále na ňho čakám, keby som sa o to nezaujímala a nevolala priamo do obchodu čo je s mojou objednávkou, ani sa neobťažujú Vám dať vedieť, že dodacia lehota sa predĺži, lebo vraj um spadol celý systém...

Reakcia obchodu InterStore.sk

Tovar ste si objednali v case ked sme mali zatvorene. Vasej objednavke sme sa venovali hned po 07.01.2015 a Vase zmluvy k nam prisli az 12.01.2015 nakolko mate tovar na splatky a objednavka sa potvdzuje az ked nam zakaznik doda podpisane zmluvy. Vsetky tieto informacie ste dostali v maili hned po schvaleni splatkoveho nakupu. Takze tie 2 tyzdne, ktore ste doteraz cakali asi naozaj neboli nasou vinou.

Overený zákazník InterStore.sk

wandy

Pridané: 14. januára 2015

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

90%

  • pohodlie ,nakup z domu
  • nema

pohotovosť ,rychlosť, cena

Overený zákazník InterStore.sk

Štefan

Pridané: 14. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

30%

  • Nízka cena
  • Neprehľadnosť, chýba komunikácia

Negatívne skúsenosti

Reakcia obchodu InterStore.sk

Tovar ste si objednali 30.12.2014 16:13:19 . Od 24.12.2014 do 07.01.2015 sme mali zatvorene. Pri tomto tovare je uvedene info 7 dni. ak dobre ratam od 07.01.2015 je to zajtra kedy sa Vas tovar naskladni . Hned Vas budeme informovat . V sms spravach stoji uvedene predpokladany termin

Overený zákazník InterStore.sk

Overený zákazník

Pridané: 14. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • kvalita komunikácie

10%

  • Tovar som zakúpila, bol mi doručený avšak po pár minútach používania sa poškodil, telefonovala som do obchodu čo s ním bolo mi povedané aby som ho poslala spať a od vtedy obchod so mnou nekomunikuje.
Overený zákazník InterStore.sk

Overený zákazník

Pridané: 13. januára 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

10%

  • dobré ceny
  • nič

ešte neviem povedať mali inventúru takže obchod ešte neprebehol

Reakcia obchodu InterStore.sk

tovar Vam bude dnes expedovany.

Zobrazujem 41 - 50 zo 3072 recenzií 1...3 4 [ 5 ] 6 7...308