HooplaMarket.sk
Recenzie HooplaMarket.sk
rogalo
Pridané: 17. apríla 2012
- VELKEEEEEEE NIC
- Tovar nedodany ani po 1,5 mesiaci, majitel je nezastihnutelny,volal som mu asi 1000x, nakoniec sa mi to podarilo a oznamil mi ze si mam tovar objednat niekde inde lebo ze obchod je zruseny ale nie celkom ale je!!!!!
- SUPER :-(((((
Zla skusenost!!!!!!
Neviem ako ostatni ale ja neodporucam, mozno uz nieje co odporucat.
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
Vlado
Pridané: 16. apríla 2012
- kvalita komunikácie
- pri mojom produkte to bola nízka cena (odsávač pár)
- obchod nedodržal dodaciu lehotu - tovar stále nedodal
- obchod nekomunikuje:snažil som sa niekoľko krát zistiť,kedy dostanem objednaný tovar,nikto neodpovedá na telefón ani na mail
ak chcete vôbec dostať tovar, kúpte ho v inom obchode. V tomto s Vami nebudú ani komunikovať, nie ešte aby Vám dodali tovar.
sofi
Pridané: 16. apríla 2012
Erika
Pridané: 13. apríla 2012
- kvalita komunikácie
- Neserioznost, zavadzanie zakaznika, zla komunikacia, zbytocna strata casu.
Neseriozny pristup k zakaznikovi. Objednany tovar nebol dodany v slubenej lehote, po naslednom kontakte bol termin dodania posunuty o dalsie cca.3 tyzdne (presny termin nam neboli schopny uviest), cim sme aj suhlasili. Nasledne po 2 tyzdnoch bola zo strany dodavatela objednavka zrusena bez udania dovodu - automaticky generovanym e-mailom. Infolinka na tel. cisle uvedenom na internet. strankach nie je funkcna.
Pridané: 12. apríla 2012
- ziadne
- tovar objednany 11.3. !!!! dnes je 12.4. a tovar mi dodnes nebol doruceny, telefony nedvihaju, odkazova schranka sa len ozyva a maily sa mi vracaju spat ako nedorucene !!!
NEODPORUCAM NIKOMU
- zatial nema
spokojnost
Pridané: 8. apríla 2012
- kvalita komunikácie
- Zlá komunikácia zo zákazníkom.
Tovar som si objednal kvôli výhodnej cene. Objednávku som zrušil pre zlú komunikáciu zo strany obchodu.
Daniel
Pridané: 4. apríla 2012
- kvalita komunikácie
- Objednal som tovar označený "skladom". Telefonicky mi bolo oznámené, že tovar nemajú a musia ho objednať. Po 14 dňoch som volal znova a bolo mi oznámené, že najbližšie 2-3 týždne žiadny tovar dodávať nebudú (sťahovanie). Po otázke, či mi môžu aspoň zaručiť, že potom tovar dostanem som dostal odpoveď nie a že si ho mám objednať inde a dať im o tom vedieť.
Maximálne neseriózny prístup.
Zobrazujem 1 - 10 zo 338 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...34 Ďalšie »