Obchod Electro World získal vďaka spokojnosti overených zákazníkov prestížny certifikát Overené zákazníkmi.
Recenziu na tento obchod môžu písať len overení zákazníci - tým máte istotu pravdivosti recenzií.
Hodnotenie je možné urobiť vyplnením dotazníku spokojnosti, ktorý zákazníkom príde po nákupe.
Viac o službe Overené zákazníkmi
Recenzie Electro World
lk
Pridané: včera, 10:05
- kvalita dopravy
- nemoznost platit kartou, jedina ponuknuta moznost bola hotovost pri doruceni
predajna je peklo, skareda a neprehladna. Ale ceny maju fer, nerobia rozdiel mezdi cenou na predajni a cez net, cize netreba spekulovat ako v tpd a nay.
Recenzie emailom
Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".
BB
- kvalita dopravy
- Ponúkol najlepšiu cenu.
- Rýchle dodanie tovaru.
- Dobrá cena za dopravu kurierom.
Asi pred mesiacom sa nám pokazil náš 10 ročný vysávač. Raz ide, raz nejde. Tak sme sa nevedeli rozhodnúť či kupiť, alebo nekúpiť nový.Jedneho dňa sa vraciam s práce a zbadám pri ceste reklamu a super cenou. Doma som to ukázal manželke a padlo rozhodnutie, chceme ten vysávač. Tak som sadol v nedelu v noci ku kompu a objednal som ho.V pondelok sme obdržali potvrdenie objednávky. Utorok sme prevodom zaplatili.(podotýkam bol to sviatok).Pladba zbehla až v stredu. Štvrtok potvrdili platbu a tovar posúvali dopravcovi. Dodanie do jedného dńa. V pondelok ráno je nový vysávač doma. Super, nebyť sviatku mohlo to byť v jednom týždni.
Preto odporúčam všetkým tento obchod, jednoduhý dotazník na objednanie. Žiadne nezrozumitelné vyplnanie. Rýchle vyplnenie , rýchle potvrdenie, rýchle dodanie.
alena
- kvalita dopravy
- moja prva objednavka a skvela cena
- neviem o ziadnych
odporucam nakupovat v electro world
- kvalita dopravy
- bezstarostný nákup z pohodlia domova dovoz domov
- v podstate obchod prebehol bez problémov len dodávka bola 1 deň skor oproti objednávke a to bol problém. Doporučujem v budúcnosti dodržať termín dodania alebo upozorniť na to skor ako 2 hodiny pred doručením
Odporučím obchod priateľom
kukoca
- kvalita dopravy
- letáky v schránke, dobré ponuky
- dopravu a služby
- Bola som sama doma a pán šofér ma nechal samú vo vchode s veľkou chadničkou.
- V porovnaní s datartom ma to dosť zarazilo. Oni majú ešte jedneho brigádnika pri doručovani, tovar odnesú na miesto , nainštalujú a odnesú starý tovar zadarmo. Mali ste lacnejšiu o 14eúr ponuku, ale keď zoberiem ich služby a pohodlie tak to vôbec nevychádza lacnejšie. S obchodom som spokojná, ale s dopravou nie.
Spokojnosť, okrem dopravy
Pridané: 16. mája 2012
- kvalita dopravy
- široky vyber kvalitnych produktov, a roznych značiek
- priatelne ceny produktov
zizi
Pridané: 16. mája 2012
- dobré ceny
- zatiaľ žiadne
tento obchod som si vybrala kvôli tomu, že tovar, ktorý som si vybrala - ponúkali v najlepšej cene - a ani cena za dopravu nebola vysoká.
- rýchlosť, spoľahlivosť
Nina
- kvalita dopravy
- cena a doprava zadarmo
- neviem o žiadnej
spoľahlivý, cenovo dostupný,
- kvalita dopravy
- Vyzdvihnutie tovaru priamo v predajni.
Zobrazujem 1 - 10 zo 1621 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...163 Ďalšie »