Heureka.sk - nákupný radca

Ako hodnotíte obchod?

Recenzie DATART.sk

biskvit

Pridané: 15. mája 2012

• Dobry vyber, celkom dobry predajcovia, dobre doplnkove sluby...proste komplet spokojnost
  • Ziadne

• Áno (1)

Reakcia obchodu DATART.sk

ďakujeme za hodnotenie. Veľmi nás potešilo:)

Recenzie emailom

Na zasielanie recenzií emailom, kliknite na ikonku "Prihlásiť".

kacka

Pridané: 18. apríla 2012

• objednávala som si u Vás notebook a som veľmi spokojná a vďačná za to, aké to bolo pre mňa jasné, zrozumiteľné a prehľadné si to objednať, bola som informovaná o pohybe mojej zásielky, ktorá bola doručena zadarmo a hlavne rýchlo, čo mi brutálne pomohlo, keďže notebook som potrebovala veľmi akútne. Takisto ľudia na infolinke boli ochotní. Ešte raz ďakujem za Vaše služby. prišlo mi to také milé, že niečo poklikam a o dva dni mi pri vchode zazvoni kurier a všetko donesie priamo domov :)
  • a hlavne najviac ma potešilo, že zo všetkých obchodov , dokonca i internetových, tu bol môj typ notebooku najlacnejši
  • jediné, čo mi chýba sú nejaké zlavy, napr. isic :)

som mega spokojná a vďačná

Reakcia obchodu DATART.sk

sme radi, že sme splnili Vaše očakávania ohľadom vybavenia Vašej objednávky. Ďakujeme za Váš návrh ohľadom poskytovania zliav, napr. pre študentov, ktorý určite posunieme ďalej.

Macakovci

Pridané: 17. apríla 2012

• Doprava zadarmo, aj to chlapci vyniesli, veľmi šikovní sú
  • Cena najnižšia, ušetrili sme nezanedbateľnú čiastku keďže nám to aj zapojili a odskúšali, obaly po sebe upratali
  • Prišli na čas, zavolali pred tým asi 40 minút
  • Na webe sme sa ľahko orientovali, aj pri vypĺňaní objednávky
  • Ešte v ten deň volali dievčatá, že kedy vyhovuje doručenie
  • Všetko prebehlo hladko, budeme odporúčať

Sme radi, že nám známi odporučili práve Vás. Len tak ďalej, boli sme veľmi spokojní.

Reakcia obchodu DATART.sk

ďakujeme za príspevok a hodnotenie, ktoré nás veľmi potešilo. Sme radi, že ste s našimi službami boli spokojní a tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás :)

majka

Pridané: 10. apríla 2012

• ochotný predavač-profesionálny prístup, vedel uviesť všetky potrebné údaje o výrobku, zabezpečil výdaj tovaru v inom oc nakoľko na predajni bol posledný výrobok a poškodený. radosť nakupovať.
  • chýbajú mi vernostné zľavy, čo iné predajne poskytujú.

som spokojná s nákupom a s výrobkom, ktorý som si zakúpila

Dobrý deň Majka,
Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo, ďakujeme.
Vernostné zľavy momentálne neposkytujeme, ale je možné, že v budúcnosti tento spôsob taktiež využijeme... ďakujeme za podnet:)

topola

Pridané: 9. apríla 2012

• neviem
  • neviem

akože bol som dnes na predajni, nesledoval som cenu na internete, bol som pevne rozhodnuty, že si kupim Nokiu Lumiu 800, ale tá cena, že 499 to odkial nakupujete? počital som, že to bude o dost menej... keby som vedel tak ani nezajdem, a neotravoval by som predavačov... ešte sám predavač mi povedal, že ta cena je prestrelena... sa uvedomte...

Dobrý deň pán Topola,
v prípade, ze si tovar vyhľadáte v ponuke napríklad na stranke Heuréky, je možné priamo tu zistiť, prečo sa ceny u nás môžu oproti konkurencii tak odlišovať u tohto modelu mobilného telefónu. Niektorí predajcovia túto informáciu nezverejňujú, ale daný mobilný telefón nemusí pochádzať z oficiálnej slovenskej distribúcie. Ak tovar nepochádza od oficiálneho distribútora pre SR, niekedy táto skutočnosť môže byť označená ako šedý dovoz. Bližšie informácie si môžete nájsť na :http://info.heureka.sk/sedy-dovoz/
V každom prípade sa Vám ospravedlňujem, že ste sa k tejto informácii v predajni nedostali, a teda táto informácia mohla byť jedným z dôležitých faktorov vo Vašom rozhodnutí, prečo tento mobilný telefón zakúpiť práve v predajni DATART.
Ak by ste mali aj naďalej záujem zakúpiť daný mobilný telefón práve u nás, môžete kontaktovať Zákaznícku linku, prípadne priamo mňa.

Anonym

Pridané: 20. marca 2012

• nič
  • CAKAL SOM TRI TYZDNE A PO TROCH TYZDNOCH PRISLA SMS ZE TOVAR NEMA ICH DODAVATEL. NAJHORSI OBCHOD CO SA TYKA SPROSTREDKOVANIE TOVARU. OBCHADZAT OBLUKOM

NAJHORSI OBCHOD

• Áno (4)
  • Nie (1)

Reakcia obchodu DATART.sk

je mi veľmi ľúto, že sme nesplnili Vaše očakávania. Nakoľko ste však neuviedli bližšie údaje k Vašej objednávke, neviem sa Vám k daným okolnostiam vyjadriť. Bola by som však rada ak by ste ma kontaktovali na infolinka@datart.sk a spoločne sa môžeme na Vašu objednávku pozrieť. V každom prípade sa Vam ospravedlňujeme, že sme nesplnili Vaše očakávania.
DATART MEGASTORE, s.r.o.

sona

Pridané: 18. marca 2012

• vynikajuca komunikacia
  • ustretovost
  • rychlost dodania
  • vyhodne ceny
  • okamzite potvrdenie objednavky

V kratkej dobe uz moj 3. nakup v Datart-e a urcite nie posledny. Seriozny predajca na skutocne profesionalnej urovni, neda sa vycitat absolutne nic. Jednoznacne odporucam ostatnym. Dakujem za velmi pozitivne zazitky z nakupu :)

• Nie (1)

Dobrý deň Sona,
ďakujeme za Vaše hodnotenie ako aj odporúčanie a tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás. Dúfam, že budete nabudúce tiež natoľko spokojná, že sa tu stretneme opätovne len s Vaším pozitívnym hodnotením:)
S prianím pekného dňa
DATART MEGASTORE, s.r.o.

Ivan V

Pridané: 15. marca 2012

Ďakujem, že ste dodržali cenu a potvrdenú objednávku!

• Nie (3)

Dobrý deň Ivan V.,
sme radi, že sme vybavili objednávku k Vašej spokojnosti. V prípade akýchkoľvek návrhov, alebo pripomienok, kde sa môžeme zlepšiť, budeme radi ak nám ich zašlete na infolinka @datart.sk.

ada

Pridané: 10. marca 2012

• rýchle dodanie tovaru,dobra komunikacia
  • nic

spokojnosť

• Áno (1)
  • Nie (2)

Dobrý deň Ada,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Zároveň dúfame, že v budúcnosti splníme Vaše očakávania na 100 %.

kraft147

Pridané: 27. februára 2012

Pani Franeková a Malovcová, obdiv za toľkú trpezlivosť, raz darmo, Slovač a 50% zľava - hm, netreba viac komentovať. Ha, ha.....

• Áno (4)
  • Nie (4)