Heureka.sk - nákupný radca

Darnia

?
Nízky počet hodnotení za posledné 3 mesiace.
Za posledných 90 dní

Recenzie Darnia

Overený zákazník Darnia

Overený zákazník

Pridané: pred 26 minútami

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

100%

  • Mali to, čo som potreboval!

dobrá a rýchla komunikácia
ústretovosť

Recenzie emailom

Na príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".

Overený zákazník Darnia

beruška

Pridané: 21. mája 2016

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

80%

So spoluprácou som spokojná, tovar bol dodaný v poriadku a v pomerne rýchlom čase. Odporúčam obchod.

Overený zákazník Darnia

Timi

Pridané: 15. mája 2016

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

10%

  • Ziadne
  • Objednany tovar neposiela na mail neodpoveda

Neobjednavajte

Reakcia obchodu Darnia

Vážená p. Tímea, nerozumiem Vášmu negatívnemu hodnoteniu, nakoľko ste boli informovaná o všetkých zmenách stavu objednávky na zadanú mailú adresu:
dňa 04/05/2016 - 07:39:50 - Potvrdenie objednávky - logované v našom systéme
dňa 08/05/2016 - 19:47:58 - Oznámenie o meškaní dodania - logované v našom systéme
dňa 10/05/2016 - 08:44:12 - Odpoveď na Váš mail
dňa 12/05/2016 - 16:45:19 - Oznámenie o odoslaní zásielky - logované v našom systéme

Oznámila som Vám aj to, že ako ospravedlnenie za meškanie Vám nebudem rátať dopravné náklady.

Ďalej, všetky zmeny môžete sledovať po prihlásení na stránku, nakoľko ste registrovaná.

Akceptujem všetky reakcie a kritiky, ale toto považujem za neopodstatnený. Prosím skontrolujte si svoju mailovú adresu, ktorú ste zadali pri objednávke, aj spamy!

Albertová - DARNIA

Overený zákazník Darnia

filipo61

Pridané: 6. apríla 2016

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

80%

  • Mali to, čo som potreboval
  • Zlá komunikácia. Potvrdenie objednávky som zistil na stránke, neprišiel žiadny mail, o odoslaní som mal byť informovaný, nestalo sa.

Mám, čo som potreboval, akceptujem dlhšiu dobu dodania, boli sviatky.

Reakcia obchodu Darnia

Ďakujeme za Vašu reakciu! Mala by som ale jeden postreh: objednávku ste zadali 27. marca (nedeľa) a následne dňa 29. marca (utorok - po Veľkej noci) som Vám potvrdila objednávku mailom. Mám to logované v systéme.
Ale ešte raz ďakujem za reakciu a odporúčanie! :)

Overený zákazník Darnia

gothic

Pridané: 25. decembra 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

40%

  • nákup v pohodlí domova
  • najväčšou slabinou je dodacia lehota
  • ak je niečom skladom, prečo od objednávky po dodanie prešlo 13 dní???

obchod neodporúčam
dodacia lehota na tovar skladom bola 13 dní
na môj mail o stave dodávky nikto nereagoval
poháre kt. boli nazvané ako "whiskey" poháre, sú v skutočnosti oveľa väčšie - hodia sa skôr na vodu

Reakcia obchodu Darnia

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu.
Mala by som ale zopár slov k tomu.
1. Ako ste si asi nevšimli, stav skladu bolo pri tovare "Skladom u dodávateľa", nie "Skladom", v obchodných podmienkach máme jasne rozpísané, čo tieto dva pojmi znamenajú!
2. V potvrdzujúcom maily ste dostali informáciu, že tovar bude odoslaný do 3 až 5 pracovných dní. Objednali ste 10.12.2015, o 23:34, t.j. ja som Vám to potvrdila 11.12.2015. 5 pracovných dní uplynulo 17.12.2015, kedy Vám bola zásielka odoslaná, o čom ste bola aj informovaná. Rýchlosť pošty bohužiaľ nemáme v moci riadiť, hlavne v predvianočnom období.
3. Objednávky sme v roku 2015 prijímali do 11.12.2015, o čom sme zákazníkov informovali na viacerých fóroch a viackrát. Po tomto termíne sme vybavili všetky aktívne objednávky, a "vypli sme". Preto sa Vám ospravedlňujem, že som Vám nereagovala na Váš mail zo dňa 21.12, ktorú ste mi poslali o 22.36 hod.
A čo sa týka kritiky na tovar: v názve je napísané, že "Pohár 320ml...", v popise taktiež "objem 320ml", takže ste vedeli o akú veľkosť ide!
Ďakujem a prajem všetko najlepšie do nového roku!

Overený zákazník Darnia

gabi

Pridané: 19. decembra 2015

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

80%

  • Tovar ktory sa mi nikde inde nepodarilo zohnat
  • Velmi vysoke postovne

Odporucam

Overený zákazník Darnia

Jana M.

Pridané: 2. decembra 2015

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

100%

  • veľký výber tovaru
  • prijateľné ceny
  • nenašla som žiadne

- môžem len odporúčať

Overený zákazník Darnia

PeterM

Pridané: 3. septembra 2015

  • Neodporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

40%

  • Široký sortiment ktorý inde nemajú.
  • Pomerne slušné ceny.
  • Prapodivné praktiky tohto obchodu:
  • 1. Cena za doručenie do balíkomatu je drahšia ako kuriérom. Ale to nedáva zmysel, to by predsa potom žiaden balíkomat nemusel existovať...
  • 2. Pri platbe vopred na účet Vám po zadaní objednávky obratom príde do mailu zálohová faktúra. Logicky sa najprv očakáva informácia, že objednaný tovar je k dispozícii a následne sa odošle zálohová faktúra. Čo ak tovar nebude k dispozícii ? Zákazník zaplatí a potom mu peniaze budete vracať ? Neštandardné.
  • 3. Na zálohovej faktúre vo variabilnom symbole sa nachádzajú písmená. Internetbanking to samozrejme nezoberie. Po mojom upozornení, som dostal informáciu, že mám do VS písať len čísla. Oveľa rozumnejšie by bolo uvádzať VS zálohových faktúr len číselný - tak ako to majú všetky ostatné obchody.
  • 4. Po uskutočnení bankového prevodu vopred - som nedostal žiadnu informáciu zo strany obchodu, aj keď bolo zrejmé, že peniaze im určite nabehli nasledujúci pracovný deň. Toto bolo veľmi zlé. myslel som si, že som prišiel o peniaze... Okamžite po nabehnutí úhrady musí ísť zo strany obchodu informácia, že úhrada bola prijatá a objednávka sa spracováva !
  • 6. Čerešnička nakoniec: V balíku s tovarom nebola priložená faktúra. Do mailu som dostal divnú informáciu, že faktúra mi bude odoslaná poštou po prevzatí balíku. Nechápem. Myslím si, že toto je dokonca v rozpore so zákonmi. Prečo 99,99% obchodov k tovaru pribalí faktúru a tento obchod nie ? Čo 99,99% obchodov robí zle a tento to vychytal ? To mám ísť ešte raz do šóry na poštu pre faktúru ? Toto je podľa mňa absolútny nonsens...

Obchod má ešte čo zlepšovať aby sa dostal na štandardnú úroveň vo vybavovaní objednávok a komunikácii so zákazníkom...

Reakcia obchodu Darnia

Ďakujem za Vašu rozsiahlu reakciu.
Mala by som ale zopár pripomienok :)
1. Cena za Balíkomat je hoci vyššia, ako doprava kuriérom, ale ponúka viac výhod, čo niečo stojí.
2. My to berieme samozrejmosťou, že keď na danú objednávku vystavíme zálohovú faktúru tovar je k dispozícií. V opačnom prípade informujeme zákazníka. Zdá sa mi nelogické a zbytočne byrokratické odoslať informáciu o dostupnosti a následne zaslať zálohovú faktúru.
3. Náš systém na generovanie faktúr automaticky kopíruje číslo faktúry aj do kolónky variabilného symbolu. Zálohové faktúry musíme označovať zvlášť, aj pre potreby účtovníctva. V budúcnosti ale budeme manuálne upravovať, aby vo variabilnom symbole písmená neboli. Len na margo - písomné odlišovanie zálohových faktúr používajú aj moji dodávatelia, je to celkom bežné.
4. Informácia o obdržaní finančných prostriedkov Vám bola odoslaná z nášho systému dňa 25.8.2015. Je to logované, na vyžiadanie Vám viem poslať aj print-screen.
5. ?
6. V zmysle našich obchodných podmienok faktúry posielame zákazníkom po prevzatí zásielky na MAILOVÚ adresu, čiže na poštu nemusíte chodiť ešte raz! Je to celkom bežné a v zmysle zákonov - elektronická faktúra je rovnocenná s papierovou!


Overený zákazník Darnia

jazvicka

Pridané: 15. augusta 2015

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

100%

  • Rychlost
  • Tovar nebol zaslany vo farbe,ako bolo uvedene na web stranke

Na stranke bolo napisane,že jemprodukt biely a prišiel mi taky akysi sivobodkovany.

Reakcia obchodu Darnia

Ďakujeme za Váš názor. Tovar prichádza vždy podľa aktuálnej ponuky dodávateľa. Farbu momentálne bohužiaľ nevieme ovplyvniť, ale v budúcnosti sa pokúsime niečo vymyslieť na túto problematiku :)

Overený zákazník Darnia

Agnes alias Cezmín

Pridané: 8. augusta 2015

  • Odporúča obchod
  • dodacia lehota
  • prehľadnosť obchodu
  • kvalita komunikácie

90%

  • Operatívne konanie a seriózne jednanie so zákazníkom.
  • Neviem o žiadnych.

Nemusíte mať obavy z toho, že Vám nevybavia objednávku podľa dohody. Sú schopní a pravidelne aj informujú o krokoch, ktoré konajú v prospech zákazníka a jeho objednávky. Odporúčam nákup u tohto predajcu. Som maximálne spokojná s vybavením a doručením mojej objednávky.

Reakcia obchodu Darnia

Ďakujeme! :)

Zobrazujem 1 - 10 zo 16 recenzií [ 1 ] 2